Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másodjára, vagy többedszerre...

Másodjára, vagy többedszerre várandós kismamik! Nektek hogy alakult a hízás az egyes terhességeknél? Volt hasonlóság?

Figyelt kérdés

Nekem a kezdősúlyom ugyan nem azonos, (most kevesebb vagyok 5 kg-val) de a felszedett kilók száma eddig (20. hét) tökéletesen megegyezik a két várandósságom alatt. Szerintetek ez továbbra is így lesz, vagy erre ne "alapozzak"? Mik a tapasztalatok?

Köszönöm a válaszokat! 20 hetes kismami

2012. júl. 19. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
45-ről indultam mind a kettőnél. A lányommal 10 kg ment fel a 36. hétig, atán gyorsan 5, mert nagyon vizesedtem. % kg plusszal mentem haza a kórházból. A fiammal fokozatosan ment fel a végéig 13, vele nem voltam annyira vizes, bár mindkettővel kánikulában voltam a 3 trimeszterben. Azért vele már tudtam, mire kell figyelnem, kerültem nagyon a sót. Szerintem, ha figyelsz, tarthatod a tervet.
2012. júl. 19. 14:34
 2/9 anonim ***** válasza:
5 kg plusz akart lenni. Most már megint 45 vagyok egyébként.
2012. júl. 19. 14:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha most is megállítana az a 10 kg. :) Mondjuk anno nyáron szültem, most téli baba lesz, nem tudom ez mennyit befolyásol. (A védőnői mérésnél biztos oskat, mert azért nem mindegy, hogy rövidnaciban vagy téli cuccban mér... De ezt belekalkulálom. :))
2012. júl. 19. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A kisfiamnál összességében (fogyás+hízás) 20 kg-t híztam. A végén vízesedtem is. Ő a 34. hétre született.

A tesóval holnap kezdem a 36. hetet és eddig összesen híztam 5 kg-t, ami inkább csak a baba, lepény és a magzatvíz. Vízesedés nincs.

A fiam téli baba.

2012. júl. 19. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Kedves 4.! Most kislányt vártok?
2012. júl. 19. 15:42
 6/9 anonim ***** válasza:

4-és vagyok. Igen 99%, hogy kislány lesz. 4D-n és a sima vizsgálatokon is mindig lànyt mondanak, de a tuti, amikor megszületik.

Amúgy ugyanarról a súlyról indultam mindkettővel.

2012. júl. 19. 21:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia, első babám tavaly augusztusban született, 61 kg-al kezdtem és 68-al szültem a 36. héten, most várom a másodikat szintén aug 13.ra 38. hétre programozott császárral, 60 kg al indultam és most vagyok 66, szóval szerintem ugyanúgy lesz sőt lehet h kicsit kevesebb is.
2012. júl. 20. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:

1. baba: 45kg a 10.heti (első) mérésnél,62 a max a szülés előtti héten,61 a szülés hetében.

2. baba: 47 kg a 10.heti (első) mérésnél,61 a max,60-vagy 59? a szülés hetében.

3. baba,47,7 kg a 10.heti (első) mérésnél,63 az utolsó mérésnél.

Hogy a 2. terhességed végére mennyivel fogsz többet,vagy kevesebbet felszedni,az attól függ,mennyire étkezel,mozogsz. Ha hasonló az "életviteled",akkor nem fogsz többet felszedni!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3 lányos,11hkm

2012. júl. 22. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Elsőnél 57kg-ről kezdtem 16kg-t híztam és nem vizesedtem, téli baba volt.

Most a másodiknál 54kg-ről kezdtem, 11kg-nál tartok és 11 napom van a kiirt dátumig, gondolom ha hízok is akkor 1kg-t.

2012. júl. 22. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!