Másodjára, vagy többedszerre várandós kismamik! Nektek hogy alakult a hízás az egyes terhességeknél? Volt hasonlóság?
Nekem a kezdősúlyom ugyan nem azonos, (most kevesebb vagyok 5 kg-val) de a felszedett kilók száma eddig (20. hét) tökéletesen megegyezik a két várandósságom alatt. Szerintetek ez továbbra is így lesz, vagy erre ne "alapozzak"? Mik a tapasztalatok?
Köszönöm a válaszokat! 20 hetes kismami
Szia!
A kisfiamnál összességében (fogyás+hízás) 20 kg-t híztam. A végén vízesedtem is. Ő a 34. hétre született.
A tesóval holnap kezdem a 36. hetet és eddig összesen híztam 5 kg-t, ami inkább csak a baba, lepény és a magzatvíz. Vízesedés nincs.
A fiam téli baba.
4-és vagyok. Igen 99%, hogy kislány lesz. 4D-n és a sima vizsgálatokon is mindig lànyt mondanak, de a tuti, amikor megszületik.
Amúgy ugyanarról a súlyról indultam mindkettővel.
1. baba: 45kg a 10.heti (első) mérésnél,62 a max a szülés előtti héten,61 a szülés hetében.
2. baba: 47 kg a 10.heti (első) mérésnél,61 a max,60-vagy 59? a szülés hetében.
3. baba,47,7 kg a 10.heti (első) mérésnél,63 az utolsó mérésnél.
Hogy a 2. terhességed végére mennyivel fogsz többet,vagy kevesebbet felszedni,az attól függ,mennyire étkezel,mozogsz. Ha hasonló az "életviteled",akkor nem fogsz többet felszedni!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,11hkm
Szia!
Elsőnél 57kg-ről kezdtem 16kg-t híztam és nem vizesedtem, téli baba volt.
Most a másodiknál 54kg-ről kezdtem, 11kg-nál tartok és 11 napom van a kiirt dátumig, gondolom ha hízok is akkor 1kg-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!