Leírhatom bánatomat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 hetes terhes vagyok, tegnap a wc papíron észleltem egy kis véres folyást. Azonnal bementem az ügyeletre,mert pár hónapja már volt egy missed ab-om. Az uh során csak egy 18 mm-es petezsákot és szikhólyagot látott a doki és egy heamatomát. Csak annyi volt a vérzés, nem görcsölök, hányingerem van. Már feladtam, és lelkileg ismét a műtétre készülök. Köszönöm, hogy meghallgattatok és vigyázzatok Magatokra. jó egészséget!2012. júl. 19. 08:57
11/16 anonim 

válasza:

ne aggodj nekemse látták a kicsikémet még 8 hetesen sem.azt mondta az orvos ha egy hét mulva sem látszik emrió,akkor elkell távolítani a petezsákot.és most itt szuszog mellettem a kicsi Flóra.szoval ne aggodj,és tényleg pihizz!!!puszi,kitartás,nem szabad feladnod!!!
12/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Szeretném elmondani, hogy ma az uh-on látták a 6mm-es kis embriót szívhanggal. Leírhatatlanul boldog vagyok és köszönöm Nektek azt a sok bíztatást!Szerdán megyek a klinikára kontrollra, remélem ott is minden rendben lesz!
Köszönöm Nektek mégegyszer!
2012. júl. 23. 20:35
13/16 anonim 

válasza:

Nagyon-nagyon gratulálok!Kívánom,hogy a továbbiakban is minden rendben legyen,és jelents nekünk:)
14/16 anonim 

válasza:

Nagyon orulok!!!!:)))))) drukkoltam! De tudtam, hogy minden rendben lesz!!!!:)))))
Vigyazz magatokra!!!:)
15/16 A kérdező kommentje:
köszi Nektek, írok majd természetesen!
2012. júl. 23. 22:01
16/16 anonim 

válasza:

szia.én írtam privit,de azért itt is gratulálok.örülök nektek!!!!! :)mirella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!