Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leírhatom bánatomat?

Leírhatom bánatomat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 hetes terhes vagyok, tegnap a wc papíron észleltem egy kis véres folyást. Azonnal bementem az ügyeletre,mert pár hónapja már volt egy missed ab-om. Az uh során csak egy 18 mm-es petezsákot és szikhólyagot látott a doki és egy heamatomát. Csak annyi volt a vérzés, nem görcsölök, hányingerem van. Már feladtam, és lelkileg ismét a műtétre készülök. Köszönöm, hogy meghallgattatok és vigyázzatok Magatokra. jó egészséget!

2012. júl. 19. 08:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia! A haematomaval nem szabad mozogni, csak fekudj es fekudj es fejudj!!!!!!!!!!! Hidd el, fel fog szivodni!!!!!!

Csak pisilni menj ki!

Ezt latta a doki, ez jo jel!:):) mikor kell visszamenned legkozelebb? Mit mondott a doki?

En jokat erzek most a babaddal kapcsolatban, szurkolok, hogy minden rendben legyen:)))

Irj majd!

Es pihenj!!!!!!!

2012. júl. 19. 09:02
 2/16 anonim ***** válasza:

Nem írtak fel neked Utrogestant vagy Duphastont?

Mert ha szednéd és pihennél mellé,akkor minden rendben lenne!

Ja,és légy oly kedves pozitívan állj a dologhoz,bízzál magadban és a babádban,mert a negatív dolgok megvalósulnak,ha sokat gondolsz rá!

Vigyázz magadra!

2012. júl. 19. 09:05
 3/16 anonim ***** válasza:

Drága kérdező!

Pihenj és próbálj meg nyugodt maradni,tudom,könnyű mondani!

Ezt a fórumot találtam Neked,bár nem mostani,de remélem a sok pozitív történetben kis megnyugvást lelsz,hogy mennyi mennyi kismamánál találtak ilyet,és lett egészséges pici babácskájuk :) Nagyon vigyázz most magatokra,ne csinálj semmit,ne idegeskedj semmin,csak pihenj!

Kitartást,rengeteg erőt küldök Neked,és ne add fel!

Itt a fórum:

[link]

2012. júl. 19. 09:12
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi, kedvesek vagytok! Utrot és rutascorbin szedek. Van egy másfél évesem, amennyit tudok,pihenek mellette. De nem is a haematoma miatt nemtudok már pozitívan hozzáállni, hanem, hogy megint nincs embrió. Nem lehetett későbbi peteérés, mert a 14. napon voltunk utoljára együtt. Hétfőn már bejelentkeztem korábban a körzeti orvoshoz, de amúgy 1 hétmúlva kell visszamennem. Olyan rendesek vagytok!
2012. júl. 19. 09:16
 5/16 anonim ***** válasza:
Hematóma:Hidd el fel fog szívódni!Csak feküdj,feküdj,és feküdj,amennyit bírsz!Menj el a saját orvosodhoz,ő fog neked írni gyógyszert.Már szívhangot hallottál?Nem kell a műtétre készülni,6 hetesen a 18mm-es petezsák tökéletes:)Feküdj,feküdj és feküdj!
2012. júl. 19. 09:18
 6/16 anonim ***** válasza:
Szia! Ne aggódj, pihenj sokat, amennyit csak tudsz a csemetéd mellett. Minden rendben lesz. 6 hetesen nálunk sem volt még embrió, és már 12 hetes. Már nem vérzel?
2012. júl. 19. 09:30
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm bíztató szavaitokat. Olyan sokat hallottam már, hogy ebben a korban már minimum embriónak lennie kell, ha még szívhang nincs is. Csak akkor volt egy kis véres folyásom, azóta semmi.
2012. júl. 19. 09:32
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha szeded az Utrogestant,az jó!!! És ne aggódj,ennyi idősen nekem is csak petezsák volt szikhólyaggal! :)
2012. júl. 19. 10:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha azóta nem véreztél az is jó jel, hidd el semmi baj nincs azzal a kisemberrel. :) 1 hét múlva ha mész vissza már a szívhangját is hallhatod. Én is így jártam 6 hetesen. Nem volt semmi csak petezsák. Aztán 1 hét múlva szikhólyag, szívhang. szintén 6 hetesnek mondta a doki a terhességet. Aztán azért voltam megijedve... De már minden rendben van. Ha voltál dokinál majd írd meg, kérlek, hogy mi volt. Elmentem a kérdésed.
2012. júl. 19. 10:50
 10/16 anonim ***** válasza:
A jó Istenke vigyázzon rátok!Szívből kívánom!
2012. júl. 19. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!