Sziasztok! 6 hetes terhes vagyok, tegnap a wc papíron észleltem egy kis véres folyást. Azonnal bementem az ügyeletre,mert pár hónapja már volt egy missed ab-om. Az uh során csak egy 18 mm-es petezsákot és szikhólyagot látott a doki és egy heamatomát. Csak annyi volt a vérzés, nem görcsölök, hányingerem van. Már feladtam, és lelkileg ismét a műtétre készülök. Köszönöm, hogy meghallgattatok és vigyázzatok Magatokra. jó egészséget!
Szia! A haematomaval nem szabad mozogni, csak fekudj es fekudj es fejudj!!!!!!!!!!! Hidd el, fel fog szivodni!!!!!!
Csak pisilni menj ki!
Ezt latta a doki, ez jo jel!:):) mikor kell visszamenned legkozelebb? Mit mondott a doki?
En jokat erzek most a babaddal kapcsolatban, szurkolok, hogy minden rendben legyen:)))
Irj majd!
Es pihenj!!!!!!!
2012. júl. 19. 09:02
2/16 anonim válasza:
Nem írtak fel neked Utrogestant vagy Duphastont?
Mert ha szednéd és pihennél mellé,akkor minden rendben lenne!
Ja,és légy oly kedves pozitívan állj a dologhoz,bízzál magadban és a babádban,mert a negatív dolgok megvalósulnak,ha sokat gondolsz rá!
Vigyázz magadra!
2012. júl. 19. 09:05
3/16 anonim válasza:
Drága kérdező!
Pihenj és próbálj meg nyugodt maradni,tudom,könnyű mondani!
Ezt a fórumot találtam Neked,bár nem mostani,de remélem a sok pozitív történetben kis megnyugvást lelsz,hogy mennyi mennyi kismamánál találtak ilyet,és lett egészséges pici babácskájuk :) Nagyon vigyázz most magatokra,ne csinálj semmit,ne idegeskedj semmin,csak pihenj!
Kitartást,rengeteg erőt küldök Neked,és ne add fel!
Köszi, kedvesek vagytok! Utrot és rutascorbin szedek. Van egy másfél évesem, amennyit tudok,pihenek mellette. De nem is a haematoma miatt nemtudok már pozitívan hozzáállni, hanem, hogy megint nincs embrió. Nem lehetett későbbi peteérés, mert a 14. napon voltunk utoljára együtt. Hétfőn már bejelentkeztem korábban a körzeti orvoshoz, de amúgy 1 hétmúlva kell visszamennem. Olyan rendesek vagytok!
2012. júl. 19. 09:16
5/16 anonim válasza:
Hematóma:Hidd el fel fog szívódni!Csak feküdj,feküdj,és feküdj,amennyit bírsz!Menj el a saját orvosodhoz,ő fog neked írni gyógyszert.Már szívhangot hallottál?Nem kell a műtétre készülni,6 hetesen a 18mm-es petezsák tökéletes:)Feküdj,feküdj és feküdj!
2012. júl. 19. 09:18
6/16 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj, pihenj sokat, amennyit csak tudsz a csemetéd mellett. Minden rendben lesz. 6 hetesen nálunk sem volt még embrió, és már 12 hetes. Már nem vérzel?
2012. júl. 19. 09:30
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm bíztató szavaitokat. Olyan sokat hallottam már, hogy ebben a korban már minimum embriónak lennie kell, ha még szívhang nincs is. Csak akkor volt egy kis véres folyásom, azóta semmi.
2012. júl. 19. 09:32
8/16 anonim válasza:
Ha szeded az Utrogestant,az jó!!! És ne aggódj,ennyi idősen nekem is csak petezsák volt szikhólyaggal! :)
2012. júl. 19. 10:39
9/16 anonim válasza:
Ha azóta nem véreztél az is jó jel, hidd el semmi baj nincs azzal a kisemberrel. :) 1 hét múlva ha mész vissza már a szívhangját is hallhatod. Én is így jártam 6 hetesen. Nem volt semmi csak petezsák. Aztán 1 hét múlva szikhólyag, szívhang. szintén 6 hetesnek mondta a doki a terhességet. Aztán azért voltam megijedve... De már minden rendben van. Ha voltál dokinál majd írd meg, kérlek, hogy mi volt. Elmentem a kérdésed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!