Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A barátnőm 6. hónapos terhes,...

A barátnőm 6. hónapos terhes, és még mindig, hason alszik. Mit gondoltok!? (32 éves)

Figyelt kérdés

Legalább akkora a pocija,mint aki midjárt negszül...

De azt mondja,nem fáj,a hason való alvás.

Vajon,ilyenkor a babája mit érez!?

Neki nem fáj!?

Nem hiszem hogy nem fáj neki,hisz olyan,mintha egész éjszaka,

valaki egy labdával,a hasa alatt aludna.

A férje,nem szól neki.Térítsem észhez,Én!?

2012. júl. 18. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Mi kéne erről gondolni? Mindenki úgy alszik terhesen is ahogy neki kényelmes, a terhesség és a hason alvás nem egymást kizáró ok. Ha a babának nem tetszik a helyzet "szólni" fog, ha az anyukának lesz kényelmetlen, más testhelyzetet keres. Én is hason aludta sokáig, a terhesség vége fele a párnámat hosszába összehajtva félig hason félig oldalt. (Ezt a pózt sikerült annyira megszoknom, hogy sokáig még szülés után is, úgy aludtam)
2012. júl. 18. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Fullra hason egy "mindjárt megszül" pocival lehetetlen aludni, csak úgy hogy ferdén oldalra dőlve, de azért mégis félig hason. Így kényelmes.

Ha hanyatt fekszik, akkor a szervezit nyomja a súly. Én sokszor keltem fel hogy nincs levegő, nagyon rosszul voltam, sokszor heves szívdobogásra ébredtem. A végén már ülve aludtam(utolsó3hét).

Egyébként semmi baj nem lesz, a babus úgyis szólni fog! Vagyis rugdosni :)

2012. júl. 18. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
A gyerek magzatvízben van. Fizikaórán azt tanultuk, és tapasztalatból is tudható, hogy a vizet nem lehet összenyomni. Biztos kényelmetlen lenne neki, ha rosszat tenne. Szülés előtt ha hasra fekszik az ember, az elég vicces lenne, kb mint egy libikóka, úgy nézne ki. :)
2012. júl. 18. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is úgy aludtam sokáig,utána már csak félig hason,még az utolsó napon is.
2012. júl. 18. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha így kényelmes neki, aludjon hason. Ha a babának nem tetszene, jelezné, azt meg az anyuka biztosan számításba venné.
2012. júl. 18. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:

az első két terhességemnél a 32. hétig hason aludtam, most csak a 24. hétig, mert a baba jelezte, hogy így nem jó neki, csak ezért nem alszom már hason.

De nem értem, hogy ez téged miért zavar? Úgy alszik ahogy akar és ahogy neki kényelmes. Szívem szerint én is úgy aludnék még, mert úgy tudtam a legjobban.

Észhez téríteni nem őt kéne......

2012. júl. 19. 10:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Talán inkább neked kellene észhez térned. Isten mentsen meg az ilyen barátnőktől, akik csak okoskodni tudnak, és azt hiszik ők szopták hegyesre a piramisokat. Jobban jársz ha csendben meghúzod magad.
2012. júl. 19. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!