Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor ment/ megy 4D-re?...

Ki mikor ment/ megy 4D-re? Mikor készülnek a "legszebb"képek? Mikor még nem túl nagy a baba, de nem is sovány.

Figyelt kérdés

Mi 23 hetesen megyünk,már be is jelentkeztem. Szerintetek akkor szép képek készülnek? Néztem már a google-ban valamelyik kép olyan szép már nagyon baba formája van az arcának valamelyik képeken meg sovány a baba-ez mitől függ?

Mit tegyek (ha lehet ilyet) hogy ne aludjon a babám és "pózoljon"?

2012. júl. 17. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a 28. héten fogunk menni. Első baba, nagy az izgalom. :)

A dokim azt mondta, hogy a 20. héttől lehet menni a 32. hétig. Persze lehet menni ezelőtt és után is, de ekkor a legnagyobb az élmény!

Biztos szép képeket fogtok látni, emiatt ne aggódj! :)

Azt olvastam, hogy a szőlőcukortól felébrednek a babók. Próbáld ki!

Boldog babavárást!

24+3 hkm

2012. júl. 17. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi elég sokszor lestük meg a Manót, amíg pocakban volt - 12,16,23,32,36. héten 4D-ben is találkoztunk vele. Ezek közül a legnagyobb élmény egyértelműen a 23. és 36. heti volt, tehát szerintem tökéletes időpontot választottál.

Az én lányom viszont nagyon makacs volt: ha aludt, akkor is aludt, mikor kipróbáltam minden ébresztési módszert (csoki, kávé, szőlőcukor, sétálás). Ha pedig ébren akart lenni, akkor ezek nélkül is pózolt. :)) Mindenesetre ezeket bevetheted. ;)

2012. júl. 17. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Az első kép a 28. héten készült, a második a 32. héten.

Egyébként sokan a 25. és a 32. hét között mondják ideálisnak.

[link]

[link]

Annak érdekében pedig, h pózoljon a baba, semmit nem tudsz tenni. Esetleg egy kis csokival rásegíthetsz, de ha olyan a baba akkor sajnos az sem segít. Nekem szerencsére nem volt bajom ezzel, még csokit sem kellett ennem :))

2012. júl. 17. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem 24-28 hét között ajánlották leginkább babamozi céljából, de bármikor mész nagy élmény, az tuti.

Én 25 hetesen voltam, és szuper képek lettek, már igazi kis babás arca volt.

Én uh-k előtt ittam egy kis kólát, nálam az tuti siker volt, babám mindig mozgolódott olyankor.

2012. júl. 17. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:

24-28ik hét között érdemes :)

Nekem elhiheted, hogy mindent kipróbáltam. Ettem csokit, ittam kólát, már majdnem hánytam tőle... a kisfiam az első alkalommal az arcát mégsem mutatta. Belefurta a méhlepénybe. Egy héttel késöbbi időpontot kaptunk, menjünk vissza hátha. akkor direkt nem ettem elötte hátha a teli pocak az oka. Ugyanúgy elrejtette magát.

Aztán kiküldtek sétálni, lépcsőzni, és végülis az használt h kicsit megnyomogattuk a hasam, így arébb ment és készülhettek képek róla. Szóval nem tudod kiszámítani :)

Nekünk ez a 27+4 napon készült:

[link]

[link]

[link]

Ja, és egy hét is rengeteget számít a babáknál!

28+2hkm

2012. júl. 17. 20:43
 6/8 gabszem ***** válasza:
26. hét után érdemes, mert akkor már szépen látszik minden. Én a 28. héten voltam.
2012. júl. 17. 21:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! úgy látom inkább a 25-26. héten lett volna jobb időpontot kérni. De már annyira szerettük volna látni...azért bízom benne hogy szép képek készülnek majd a fiamról :)
2012. júl. 18. 11:00
 8/8 anonim ***** válasza:

én 23 hetesen voltam, szuper képek készültek. Tény, hogy vékonyka volt, de tényleg nagy élmény volt és jó képek lettek.

Megyünk még majd később is, de nem bántam meg a 23. hetit!

2012. júl. 18. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!