Melyik a legszebb lány név ezek közül?
Tegnap este összegyűjtöttem egy csomó lány nevet.:] Szerintetek melyik a legszebb? Különlegeset szeretnék, szóval szerintem nem olyan átlag nevek. Köszi előre is.
A nevek:
Adelin, Alexa, Alexia, Alíz (direkt hosszú í), Annabell, Blanka-Bianka, Borbála, Dóra, Dorka, Döníz, Eliza, Emília, Emma, Eszter, Fanni, Fedóra, Fruzsina, Gerda-Gréta, Hanna, Hella, Izabell, Janka, Johanna, Kitti, Kornélia, Lara, Larina, Laura, Lea, Leila, Liza, Milka(:D), Milla, Mimi, Mirtill, Niké, Nikol, Noémi, Norina, Polett, Priszcilla, Rea, Rebeka, Regina, Réka, Remény, Rozália, Stefánia,Szandra, Teodóra, Tifani, Tímea,Viktória, Vivien, Zoé, Zora (direkt rövid o), Zsaklin, Zsófia, Zsüliett. Tudom nem mindegyik különleges annyira, de nekem ezek nagyon tetszenek. :) Az M betűsek kicsit furák, azokat annyira nem adnám a lányomnak, de azért tetszenek. Köszönöm előre is.
Nekem ezek tetszenek:
Alexa, Annabell, Izabell, Nikol, Rebeka, Zsófia.
:) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!