Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a legszebb lány név...

Melyik a legszebb lány név ezek közül?

Figyelt kérdés

Tegnap este összegyűjtöttem egy csomó lány nevet.:] Szerintetek melyik a legszebb? Különlegeset szeretnék, szóval szerintem nem olyan átlag nevek. Köszi előre is.

A nevek:

Adelin, Alexa, Alexia, Alíz (direkt hosszú í), Annabell, Blanka-Bianka, Borbála, Dóra, Dorka, Döníz, Eliza, Emília, Emma, Eszter, Fanni, Fedóra, Fruzsina, Gerda-Gréta, Hanna, Hella, Izabell, Janka, Johanna, Kitti, Kornélia, Lara, Larina, Laura, Lea, Leila, Liza, Milka(:D), Milla, Mimi, Mirtill, Niké, Nikol, Noémi, Norina, Polett, Priszcilla, Rea, Rebeka, Regina, Réka, Remény, Rozália, Stefánia,Szandra, Teodóra, Tifani, Tímea,Viktória, Vivien, Zoé, Zora (direkt rövid o), Zsaklin, Zsófia, Zsüliett. Tudom nem mindegyik különleges annyira, de nekem ezek nagyon tetszenek. :) Az M betűsek kicsit furák, azokat annyira nem adnám a lányomnak, de azért tetszenek. Köszönöm előre is.

2012. jan. 15. 11:03
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több is tetszik, pl. az Alexa, Mirtill, Norina, Niké, Blanka, Noémi. Ilyet nem adnék, hogy: Zsaklin, Zsüliett, Priszcilla, Döníz, mert annyira magyartalanok. A többi között is van idegen hangzású, de azok mégis mások. Egyébként a Mirtill mindig nagyon tetszett, csak a férjem leszavazta.
2012. jan. 18. 15:35
 42/46 anonim ***** válasza:
Hanna
2012. jan. 18. 16:48
 43/46 anonim ***** válasza:

Fruzsina

mert az én kislányomat hívják így, meg hát egyébként is :)

2012. jan. 18. 17:19
 44/46 anonim ***** válasza:

Az én lányom Fruzsina Izabella.A Fruzsina apa kedvence volt, az Izabella az enyém.Eredetileg Boglárka lett volna, de annyit Bogizta mindenki a pocaklakót, hogy meguntuk :)

Tetszett még a Réka is, mikor terhes voltam.

Én magam Zsófia vagyok így az nem jön be, de a Szofi például igen :)

1 éves kiscsaj anyuja

2012. jan. 18. 18:32
 45/46 anonim ***** válasza:

A leszűkitettből egy-két kivételével vannak ismerőseim, nekem ezek nem számitanak különlegesnek.

A Zoé tetszik.

2012. jan. 20. 15:53
 46/46 anonim ***** válasza:

Nekem ezek tetszenek: Blanka,Dóra,Dorka,Emma,Eszter,Hanna,Janka,Kitti,Lara,Laura,Liza,Rebeka,Réka,Szandra,Zsófia,

Ezek közül is a legjobban: Blanka,Emma,Kitti,Janka,Zsófia

2012. jún. 15. 11:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!