Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a legszebb lány név...

Melyik a legszebb lány név ezek közül?

Figyelt kérdés

Tegnap este összegyűjtöttem egy csomó lány nevet.:] Szerintetek melyik a legszebb? Különlegeset szeretnék, szóval szerintem nem olyan átlag nevek. Köszi előre is.

A nevek:

Adelin, Alexa, Alexia, Alíz (direkt hosszú í), Annabell, Blanka-Bianka, Borbála, Dóra, Dorka, Döníz, Eliza, Emília, Emma, Eszter, Fanni, Fedóra, Fruzsina, Gerda-Gréta, Hanna, Hella, Izabell, Janka, Johanna, Kitti, Kornélia, Lara, Larina, Laura, Lea, Leila, Liza, Milka(:D), Milla, Mimi, Mirtill, Niké, Nikol, Noémi, Norina, Polett, Priszcilla, Rea, Rebeka, Regina, Réka, Remény, Rozália, Stefánia,Szandra, Teodóra, Tifani, Tímea,Viktória, Vivien, Zoé, Zora (direkt rövid o), Zsaklin, Zsófia, Zsüliett. Tudom nem mindegyik különleges annyira, de nekem ezek nagyon tetszenek. :) Az M betűsek kicsit furák, azokat annyira nem adnám a lányomnak, de azért tetszenek. Köszönöm előre is.

2012. jan. 15. 11:03
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
74%

"De hát a Remény hal meg utoljára

"

Ezért lenne borzasztó anyós.

2012. jan. 15. 11:22
 12/46 anonim válasza:
Nekem a Bianka, Izabell és a Johanna tetszik
 13/46 anonim ***** válasza:
Az én lányom Kornélia, lesz így én erre szavazok!
 14/46 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon sok tömeg név köztük. A Kornéliáról az elefánt jut eszembe a Babar meséből. Ami szerintem szép és tényleg ritka Johanna, Annának becézve.
2012. jan. 15. 11:23
 15/46 anonim ***** válasza:

Norina.

Lányom Nóra, de majdnem Norina lett, csak apa konzervatív és nem akart különleges nevet.

2012. jan. 15. 11:23
 16/46 anonim ***** válasza:
És mivel a Johanna Bibliai név, szerte a világon ki tudják mondani ha egyszer külföldre kerülne!
2012. jan. 15. 11:24
 17/46 A kérdező kommentje:
Túlzás, hogy a 90% tucat, vagy nem tudom, hogy nevezted. Nekem ezek közül, csak Alexa, Alíz, Dóra, Eliza, Eszter, Fanni, Fruzsina, Kitti, Laura, Liza, Regina, Réka, Vivien, Zsófia. Szóval nem ismerek olyan sokat, ezért nekem így picikét különlegesebbek. 60-ból 14-et ismerek ( Ha jól számoltam) Köszi a válaszokat.:)
2012. jan. 15. 11:36
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Eszterem van, ha lesz harmadik, ő Emma Anna lesz. Szerintem innen szép még a Hanna, a Lea, a Fanni, és a Janka. Igazából viszont azt te tudod, hogy a vezetéknévhez melyik illik jobban.
2012. jan. 15. 13:12
 19/46 anonim ***** válasza:

Nikol!! :-)

így hívják a lányomat is.

35.N

2012. jan. 15. 13:21
 20/46 anonim ***** válasza:
Hanna, Hella, Zoé. :)
2012. jan. 15. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!