Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a legszebb lány név...

Melyik a legszebb lány név ezek közül?

Figyelt kérdés

Tegnap este összegyűjtöttem egy csomó lány nevet.:] Szerintetek melyik a legszebb? Különlegeset szeretnék, szóval szerintem nem olyan átlag nevek. Köszi előre is.

A nevek:

Adelin, Alexa, Alexia, Alíz (direkt hosszú í), Annabell, Blanka-Bianka, Borbála, Dóra, Dorka, Döníz, Eliza, Emília, Emma, Eszter, Fanni, Fedóra, Fruzsina, Gerda-Gréta, Hanna, Hella, Izabell, Janka, Johanna, Kitti, Kornélia, Lara, Larina, Laura, Lea, Leila, Liza, Milka(:D), Milla, Mimi, Mirtill, Niké, Nikol, Noémi, Norina, Polett, Priszcilla, Rea, Rebeka, Regina, Réka, Remény, Rozália, Stefánia,Szandra, Teodóra, Tifani, Tímea,Viktória, Vivien, Zoé, Zora (direkt rövid o), Zsaklin, Zsófia, Zsüliett. Tudom nem mindegyik különleges annyira, de nekem ezek nagyon tetszenek. :) Az M betűsek kicsit furák, azokat annyira nem adnám a lányomnak, de azért tetszenek. Köszönöm előre is.

2012. jan. 15. 11:03
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Noémi, Réka, Zoé :)
2012. jan. 15. 14:57
 22/46 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek közül sok abszolút nem különleges név. Amelyik pedig az, az nekem nem tetszik.

Talán ezeket adtam volna a kislányomnak: Alíz, Borbála, Réka, Viktória, Zsófia. De ezek eléggé elterjedt nevek, és én is különleges nevet szerettem volna adni a lánykámnak.

2012. jan. 15. 15:03
 23/46 anonim ***** válasza:

Alíz (hosszú í-vel) nálam az abszolút kedvenc.

Ezek közül még tetszik: Alexa, Fanni, Zsófia

2012. jan. 15. 16:44
 24/46 anonim ***** válasza:
Gerda, Leila (kislányom), Milla, Rebeka, Réka. Ezek gyönyörű nevek szerintem.
2012. jan. 15. 18:13
 25/46 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Kicsit szűkítettem a kört: Alexa, Annabell, Blanka, Dóra, Emma, Fruzsina, Gerda, Hella, Izabell, Johanna, Kitti, Larina, Lea, Milla, Nikol, Polett, Rea, Rozália, Tímea, Zoé, Zora, Zsófia.
2012. jan. 15. 20:33
 26/46 anonim ***** válasza:

amiket en ezek kozul adnek alanyomnak:annabella, Blanka,Bianka,Dorka,Emma, Greta, Hanna, Izabella, Janka, Laura, Liza, Milla, Noemi, Polett, Rebeka, Reka, Zora.

Meg talanadnam ha a ferjem ragaszkodna hozza: Lara, Eliza, Emilia, Fruzsina, Viktoria, Zsofia

2012. jan. 16. 01:07
 27/46 Szundika20 ***** válasza:
Nekem ha lányom lesz egyszer biztos hogy Leah lesz a neve...:) úgy hogy én arra szavazok...
2012. jan. 16. 08:52
 28/46 Szundika20 ***** válasza:
Amúgy az én drága kis Keresztlányomat Izabellnek hívják le hagytuk a végéről az A betűt....
2012. jan. 16. 13:06
 29/46 anonim ***** válasza:
Dóra, Emma, Gerda, Johanna, Zoé, Zora, Zsófia - ezek tetszenek :)
2012. jan. 16. 16:32
 30/46 anonim ***** válasza:

Nekem tetszenek: Alíz,Bianka,Emma,Eszter,Fruzsina,Hanna,Laura,Liza (ami amúgy az Erzsébetből ered) és Zsófia.

Amúgy van egy Emília nevű barátnőm,akit Milkának becéznek.

2012. jan. 16. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!