Melyik a legszebb lány név ezek közül?
Tegnap este összegyűjtöttem egy csomó lány nevet.:] Szerintetek melyik a legszebb? Különlegeset szeretnék, szóval szerintem nem olyan átlag nevek. Köszi előre is.
A nevek:
Adelin, Alexa, Alexia, Alíz (direkt hosszú í), Annabell, Blanka-Bianka, Borbála, Dóra, Dorka, Döníz, Eliza, Emília, Emma, Eszter, Fanni, Fedóra, Fruzsina, Gerda-Gréta, Hanna, Hella, Izabell, Janka, Johanna, Kitti, Kornélia, Lara, Larina, Laura, Lea, Leila, Liza, Milka(:D), Milla, Mimi, Mirtill, Niké, Nikol, Noémi, Norina, Polett, Priszcilla, Rea, Rebeka, Regina, Réka, Remény, Rozália, Stefánia,Szandra, Teodóra, Tifani, Tímea,Viktória, Vivien, Zoé, Zora (direkt rövid o), Zsaklin, Zsófia, Zsüliett. Tudom nem mindegyik különleges annyira, de nekem ezek nagyon tetszenek. :) Az M betűsek kicsit furák, azokat annyira nem adnám a lányomnak, de azért tetszenek. Köszönöm előre is.
A szűkített körből, amit később írtál, a legjobban ezek tetszenek, szerintem elég különlegesek, nem mindenhol lehet összetalálkozni ilyen nevű lányokkal:
- Hella, Milla
- esetleg még a Nikol (bár sokan "hivatalosan" Nikolett, vagy Nikoletta nevűek, csak így szólítják, vagy ő így használja).
Persze a névdivat elég gyorsan változik, elég, ha pl. egy híresség ilyen nevet ad a gyerekének vagy feltűnik egy ilyen nevű hölgy valahol a tévében vagy egy filmben..., akkor sokszor hirtelen felkapják. Ezt sajnos nem lehet előre betervezni.
Ami szerintem nagyon gyakori mostanában (nálam, ami szerepel a 100 leggyakoribb név listában, azt gyakori, vagy ahogy te fogalmaztál "átlag" de legalábbis nem tekintem sem ritkának, sem különlegesnek):
Alexa, Annabell, Blanka, Dóra, Emma, Fruzsina, Gerda, Izabell, Johanna, Kitti, Lea, Tímea, Zoé, Zora, Zsófia.
Szerintem attól még lehet szép egy név, mert gyakori. Jó esetben pont azért adják olyan sokan az adott nevet, mert nagyon szép.
Ami nem gyakori (szerintem), de nem tetszik:
Larina, Polett, Rea, Rozália (na, ez nagyi idején még persze gyakori volt, de a mostani gyerekek között már abszolút nem, még Róza van egy jó pár)
Sok szep nev van koztuk :)
Nekem ezek tetszenek:
Alexia,Annabell(a),Blanka,Izabell(a),Milla,Noemi,Rebeka,Viktoria.
Nekunk ha lanyunk lesz akkor Viktoria lesz a ferjem keresere de lesz masodik neve amit en valasztok ki. A listan van az Izabella az Annabella es a Blanka is de mivel a Viktoriaval egyutt eleg hosszuak ezert nem biztos( Blankat kiveve).
Engem Noeminek hivnak es szeretem a nevem :)
A hugom Rebeka es tetszik a neve.
Az Alexia egyik ismerosom kislanya. A kislany egy idos a fiammal. Olyan kis bubajos. A nev meg olyan hercegnos.
Nekem a Dora, Titanilla, Viktoria Nora nevek tetszenek.
Ha megmarad a kicsi B.Dora Titanilla lesz a neve. Igy hivtäk vola az elözö babánkat.
Probáltunk mi is olyan nevet választani, hogy ne csufolják, de a család se botránkozzon meg a névválasztás miatt. A két névből meg ő dőnti majd el melyiket használja.
Remélem segitettem.
Engem Millának hívnak, és eddig rajtam kívül egy Millát sem ismerek. Szerintem sok szép különleges név van a listádon.
szép még szerintem: Zoé,Rea,Emma,Alíz és az Adelin. (különlegesnek tartom.:)
sok sikert!
Alexa és lehet Lexi-nek becézni :)
Bianka tetszik, de mint Bia, nagyon nem! Perzse ki lehet kérni, hogy nem szeretem ha becéznek, de van akit nem hat meg.
Emma is jó, de olyan semlegesebb számomra.
Mirtill-t csak cicának adnám ;) Mirli-nek becézném.
Noémi, kicsit kényes név, nem adnám a gyerekemnek, pedig alapból tetszik :)
Norina Nagyon Jó! De ha engem hívnának így agybajt kapnék tőle ha csak Nori-nak hívnának :S
Réka ha ősi magyar névre vágysz ;)
Zoé és Zora mindkettő nagyon helyes, aranyos, egész életen át megállja a helyét, de nekem nem nagy "szerelem"
Mondjuk a többi is jó gyerek és felnőtt korban is.
Viszont amiket nem említettem, nekem nem tetszenek.
Pollett, Rea, Eliza, Gréta, Zoé.
Ha még ezekből is szűkíteni kell, akkor Rea vagy Zoé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!