Ha 40 napos a ciklusod akkor en igy szamolnam (tudom, tudom, hogy a dokik es mindenki a mensid elso napjatol fogja szamolni). DE! Ha Junius 18-an volt peteeresed ekkor voltal ket hetes terhes kb. Innettol 12-14 nap mire meg kene jojjon a mensi. Vagyis Julius 1-je korul. Tehat durvan szamolva Julius 1-en vagy 4 hetes terhes. Julius 8-an 5 hetes terhes es holnap leszel 6 hetes terhes. Nallam is ugyan ez a helyzet mert 36 napos a ciklusom. A mensim szerint ma vagyok 8+4 napos terhes de ultrahang szerint csak 7+4 hetes terhes mert pont egy hettel hosszabb a ciklusom mint egy atlagos 28-29 napos ciklus. Szerintem ne izgulj mert minden terhesseg mas. A mensid elvegre kimaradt, a doki sem mondott semmi lehangolot, a kovetkezo alkalommal remelem mar latni fogod a babat. Sajnos lassan telik az ido a varkozasig de szerintem egy 40 napos ciklusnal ne ess ketsegbe ha meg nem latnak semmit mert ki tudja mikor fogant a baba es majd az uh alapjan kiszamoljak neked mennyi idos terhes vagy! Itt mi csak talalgathatunk, hogy mikor fogant, nmekkora lehet stb.
2009. júl. 14. 08:38
22/27 A kérdező kommentje:
Igen,én is így gondolom.
Ráadásul lehet,hogy bolondságnak tűnik,de én sejtem,hogy mikor volt a beágyazódás..:P
Ugyanis akkor egymás után sokszor éreztem apró fájásokat a jobb petefészkemnél,ilyent azelőtt még soha nem éreztem.
És ez jún.23-án volt!
Ja,és van egy másik kalkulátoros oldal,aminek most nem jut eszenómbe a neve,ott kiszámoltam,hogy mikor lehetett peteérésem.Még azelőtt számoltam,hogy kimaradt volna.És ott az jött ki,hogy elméletileg júni.14-18-ig volt a petérésem.
2009. júl. 14. 08:50
23/27 A kérdező kommentje:
És,ha erre ugye rászámoljuk azt a pár napot(kb.10-12 nap),míg megtörténik a beágyazódás,akkor pont az jön ki,hogy jól éreztem a beágyazódásomat!:)
Ugye,vagy jól számoltam?? :P
Már teljesen összezavarodtam...
2009. júl. 14. 08:52
24/27 anonim válasza:
Utolso valaszado vagyok (08:38-as) Szerintem jol szamolsz, ne izgulj, foleg, hogy a doki is biztato dolgokat mondott. En kepzeld tavaly ugy jartam, hogy egy nagyon hosszu ciklusban lettem babas. A tesztem a ciklusom 42-dik napjan lett pozitiv. Mar a 30-dik napon elkezdtem a tesztelest es meg a 39-dik napon is negativ volt. A babam igy visszaszamolva a 28-dik nap korul fogant. Tehat amikor mas mar lassan 4 hetes terhes nekem akkor fogant a babam. :) Tehat mindig ket hettel kisebb volt a babam mint az atlagnak. Sosem tudod mi all a haterben. Lehet kesobb fogant, nem egyformak a terhessegek. En azt mondom neked, hogy ha a doki nem mondott semmi elkeseritot akkor nem szabad idegeskedned. Tudom nehezen fog eltelni ez az egy het de ne idegeskedj mert az nem jo. Szivbol kivanom neked, hogy minden rendben legyen es lathasd a babat a kovetkezo uh-n.
2009. júl. 14. 10:08
25/27 A kérdező kommentje:
Ma voltam ismét uh-n!
Szabályos petezsák látható,benne a szikhólyaggal!
Papíromon az van,hogy 8 hetesnek kellene kennem a mensi szerint,de 6 hetest írtak rá a méret miatt!
Tehát akkor jól számoltunk,és 6 hetes terhes vagyok!!!:D:D
2009. júl. 20. 17:51
26/27 A kérdező kommentje:
Ja,és 14mm-es a petezsákom.
:)
2009. júl. 20. 17:52
27/27 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is hosszúak a ciklusaim, általában 32-34 nap közöttiek.. Én a 37. napon teszteltem pozit, ez volt péntek, utána vasárnap barnás folyásom volt, illetve hétfőn és inkább mentem az ambulanciára.. Ott azt írták hogy 16mm-es endom, benne excentrikusan 2mm-es felritkulás..Jav, néhány napon belül UH kontroll.. Azt mondta ott a doki hogy a felritkulás azt jelenti hogy az lesz a petezsák.. remélem a következő UH-n már azt is fogják látni..:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!