Kb mennyi idős lehetek ez alapján? Vagy ha nincs még petezsák, akkor nem is számolnak még?
Tudom,hogy nagyon kicsi még,hiszen nem is látták egyenlőre,de mégis mekkorának szokták mondani,hány hetesnek?
Nyálkah.:15mm,benne egy 3,8mm-es felritkulás
Jobb ov-ban: 16mm-es folyadék tartalmú képlet
És ez az utolsó mit jelenthet?
18:28-as vagyok:folyadék tartalmú képlet - az ciszta, PCO-s vagyok sajna
Grat a babához:) Kb egy idősek lehetünk, 16-19 között volt PE érésem. Kb 4 hete fogant+ az előtte levő 2 hét (illetv kinek mennyi) szerintem 6 hetes már tuti vagy.
Köszi :)
De 6 hetesen viszont már látniuk kellett volna legalább a petezsákot,nem?!
De biztos hogy az ciszta?Csak mert nem mondták..
Ja,és a múltkori uh-n ugyanekkora méretet írtak,csak nem folyadékot,hanem ezt a hálós szerkezetet(corpus lutheum=sárgatest ha jól tudom)
Nem lehet hogy megint ezt látták?Mert ah jól tudoma sárgatest kell a babához!Vagy rosszul tudom?
Lehet, hogy később fogant, és azért nem, de nem mindenkinél látják olyan hamar.Ne izgulj, ha a tesztek pozitívak, akkor előbb utóbb pocaklakó is feltűnik az UH-on.
Nekem a nőgyógyászom mondta, hogy cisztám van ott.:( Ennél többet nem tudom erről a folyadékos képletről.
Mikor mész megint UH-ra?
Egy hét múlva megyek.Addig meg marad az izgulás..
Mindenesetre köszi a válaszokat,és gratula Nektek:)
Értékelem,hogy segíteni szeretnél,de én azt hiszem inkább a dokinak,meg az uh-s nőnek hiszek,mint egy kalkulátornak(egy gépnek!)!
Az,hogy ennyi idősnek kellene lennem...megmondta az orvos,hogy nem vagyunk egyformák,nem működünk óraműpontossággal!Igenis ha később volt a beágyazódás,akkor még közel nincs 8 hetes!
Jövő hétfőn kiderül.
Remélem nem baj,ha abban bízok,hogy ne neked legyen igazad!
Ja,és azt is mondta,hogy látszik a fejlődés,ugyanis a múltkorihoz képest vastagodott a méhnyálkahártyám,és a sok apró felritkulásból kinőtte mára magát ez az egy!
Tehát elindult valami,és fejlődik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!