Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb mennyi idős lehetek ez...

Kb mennyi idős lehetek ez alapján? Vagy ha nincs még petezsák, akkor nem is számolnak még?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nagyon kicsi még,hiszen nem is látták egyenlőre,de mégis mekkorának szokták mondani,hány hetesnek?

Nyálkah.:15mm,benne egy 3,8mm-es felritkulás

Jobb ov-ban: 16mm-es folyadék tartalmú képlet

És ez az utolsó mit jelenthet?

2009. júl. 13. 18:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
A beágyazódáskor kb. 3 hetes terhes vagy illetve 4-5. hét környékén már látszik a petezsák. Valahol a kettő között lehet még a dolog, dehogy pontosan 3 hét 2 napos vagy 3 hét 5 napos terhességről van szó, azt nem hiszem, hogy most meg lehet mondani.
2009. júl. 13. 18:37
 12/27 anonim ***** válasza:

18:28-as vagyok:folyadék tartalmú képlet - az ciszta, PCO-s vagyok sajna

Grat a babához:) Kb egy idősek lehetünk, 16-19 között volt PE érésem. Kb 4 hete fogant+ az előtte levő 2 hét (illetv kinek mennyi) szerintem 6 hetes már tuti vagy.

2009. júl. 13. 18:52
 13/27 A kérdező kommentje:

Köszi :)

De 6 hetesen viszont már látniuk kellett volna legalább a petezsákot,nem?!

2009. júl. 13. 18:54
 14/27 A kérdező kommentje:

De biztos hogy az ciszta?Csak mert nem mondták..

Ja,és a múltkori uh-n ugyanekkora méretet írtak,csak nem folyadékot,hanem ezt a hálós szerkezetet(corpus lutheum=sárgatest ha jól tudom)

Nem lehet hogy megint ezt látták?Mert ah jól tudoma sárgatest kell a babához!Vagy rosszul tudom?

2009. júl. 13. 18:57
 15/27 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy később fogant, és azért nem, de nem mindenkinél látják olyan hamar.Ne izgulj, ha a tesztek pozitívak, akkor előbb utóbb pocaklakó is feltűnik az UH-on.

Nekem a nőgyógyászom mondta, hogy cisztám van ott.:( Ennél többet nem tudom erről a folyadékos képletről.

Mikor mész megint UH-ra?

2009. júl. 13. 19:10
 16/27 A kérdező kommentje:

Egy hét múlva megyek.Addig meg marad az izgulás..

Mindenesetre köszi a válaszokat,és gratula Nektek:)

2009. júl. 13. 19:12
 17/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem terhes jel,ennyi idősen már nemcsak petezsák,de szívhang is kéne hogy legyen.Sajnálom,de szerintem ez nem az.
2009. júl. 13. 19:55
 18/27 anonim ***** válasza:

[link]

Ide beírtam az utolsó mensid idejét és ezt adta ki.

2009. júl. 13. 21:37
 19/27 A kérdező kommentje:

Értékelem,hogy segíteni szeretnél,de én azt hiszem inkább a dokinak,meg az uh-s nőnek hiszek,mint egy kalkulátornak(egy gépnek!)!

Az,hogy ennyi idősnek kellene lennem...megmondta az orvos,hogy nem vagyunk egyformák,nem működünk óraműpontossággal!Igenis ha később volt a beágyazódás,akkor még közel nincs 8 hetes!

Jövő hétfőn kiderül.

Remélem nem baj,ha abban bízok,hogy ne neked legyen igazad!

2009. júl. 14. 08:29
 20/27 A kérdező kommentje:

Ja,és azt is mondta,hogy látszik a fejlődés,ugyanis a múltkorihoz képest vastagodott a méhnyálkahártyám,és a sok apró felritkulásból kinőtte mára magát ez az egy!

Tehát elindult valami,és fejlődik!

2009. júl. 14. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!