5+4 hetesen üres petezsák, szerintetek?
Ma voltam UH-n, még nem tértem magamhoz...
Szerdán kell mennem újra.
Addig megőrülök, van még esély, hogy baba legyen?
Ez még nem gond, van remény!!
Lehet olyan picike, hogy nem látják. A petezsák kezdetben jóval nagyobb, mint az embrió.
Nem lehet hogy mégse 5+4 napos vagy?
Én menzesz szerint több mint 6 hetesen mentem,akkor a doki azt mondta max 4 hetes terhesség 3mm-es petezsákkal. Amiből bármi lehet. 4 hét múlva mentem vissza, akkor doki számítása szerint 8hetesnek kellett volna lennem! és egy 22mmes kis ficánkoló babát mutatott szívveréssel, aki 9hetesnek felelt meg:)
Na akkor ezt hallgasd! :-)
5+5 hetesen 8 mm-es petezsák, benne semmi!! 8+3 hétesen (akkor kaptam időpontot, addig rágtam a kefét) 2 szívhang volt benne, 16 és 18 mm-ek voltak az ikrek. :-)
Ma már 14 hós 9 és 10 kg-os nagyfiúk.
Bírom ezeket az UH-osokat, akik 5+4 heres terheseket elkezdenek rémítgetni, hogy elvetélnek, meg nem lesz benne semmi.Nem gondolnak arra, hogy mit él át után 1-2 hétig az a szegény kismama.
Nekem 6+4 hetesen 17 mm-es petezsák volt és azt mondták tökéletes.Nem gond, hogy üres.
Sziasztok!
Gondoltam tudatom veletek, hogy megvolt tegnap az UH.
7,5mm és pulzálás is van. :)
Ismét köszönöm a sok biztatást, hatalmas segítség volt.
Jó egészséget kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!