17 mm-es petezsák 6+4 hetesen normális?
Normális,nekem pont 6 hetesen volt 17 mm.
Gratulálok a babához!
Szerintem mi ugyanabban a cipőben járunk, ugyanabban az időben. Nekem is kb egy héttel később volt pé-m az átlaghoz képest, és most vagyok 6+3 hetes. 5+3 hetesen voltam uh-n, 6mm volt a petezsák, azt mondta a doki, hogy ez 4+4 hetesnek felel meg.
Ha belegondolsz, hogy egy héttel kisebb valójában, akkor teljesen normálisak a méretei.
Ne aggódj ezen, teljesen normális ez a méret. Amúgy a mérés sem annyira biztos, elvégre emberek csinálják. Ha egy mm-rel odébb jelöli ki a vizsgáló a méréshez szükséges pontokat, akkor már mást számol a gép.
Nekem 6+5 naposan 29 mm-es petezsákot mértek, ami pontosan 1 héttel többnek felelt meg, és a kislányom pontosan időre született meg. (úgyhogy nem volt egy héttel idősebb, hiába mérték annak)
Szóval ne aggódj a méreteken, lényeg, hogy méhen belül legyen, és szabályos petezsák látszódjon, az hogy most 1 héttel nagyobb, vagy kisebb nem számít.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!