Kismamik, nektek 6-7 hetesen mekkora volt a petezsák?
Figyelt kérdés
Azért érdekelne mert nekem a kisfiammal 5 hetesen volt 7X7 mm petezsák,most pedig elvileg betöltött 6 hetes kismami vagyok 8X11mm es petezsák,benne embrió!2011. aug. 1. 19:51
1/6 anonim válasza:
Nekem 4 hetesen volt 7mm, 5h-en 11mm, 6h-en pedig 20mm. Nekem nem mért keresztbe-hosszába csak ennyit írt a papírra. De szerintem a te méreteid is teljesen jók. Ha pedig embrió is látszik, akkor pláne jó. :) Jó egészséget nektek.
2/6 anonim válasza:
Előző vagyok. A te adataidat nézve, remélem nekem nem ikreim lesznek! :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi gyors válaszod,és most hány hetes kismama vagy?
2011. aug. 1. 19:58
4/6 anonim válasza:
A nyolcadik hétben vagyok. De a 6 hetes óta még nem kellett mennem. Majd 2 hét múlva megnézzük megint. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Boldog babavárást!Jó egézséget nektek is!
2011. aug. 1. 20:03
6/6 anonim válasza:
5 hetesen volt 7,6mm-es a petezsák, 6 hetesen már az embrió volt 6mm pulzáló szívvel. :) Ma már 22 hónapos nagylány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!