Kb mennyi idős lehetek ez alapján? Vagy ha nincs még petezsák, akkor nem is számolnak még?
Tudom,hogy nagyon kicsi még,hiszen nem is látták egyenlőre,de mégis mekkorának szokták mondani,hány hetesnek?
Nyálkah.:15mm,benne egy 3,8mm-es felritkulás
Jobb ov-ban: 16mm-es folyadék tartalmú képlet
És ez az utolsó mit jelenthet?
Ja,és az utolsó mensim máj.19-én volt.
40 naposak a ciklusaim,és jún.15-18 között volt peteérésem!
neharagudj de szerintem ez nem terhesség. a folyadéktartalmú képlet cysta is lehet. A felritkulást a nyálkahártyában meg sürgősen ki kellene vizsgálatatnod.
27/L/egészségügy
Nekem 12mm-es a nyálkahártya, és 20mm-es a folyadé tartalmú képlet.Még nem látszott más, de 2 + tesztem van.
Ha van + terhes teszted, akkor szerintem baba.
Hát eléggé úgy néz ki,hogy baba.
Ugyanis doki is megvizsgált,és azt mondta hogy tuti hogy baba van a dologban.Aztán küldött uh-ra.Ja,és ott is mondta a nő,amit én is tudok habár nem vagyok egészségügyis,hogy ebből a felritkulásból lesz a petezsák,csak még nagyon korai.
Ja,és 3! pozitív tesztem van!
ha a doki azt mondta biztos úgy van. Akkor hajrá :)
27/l/egészségügy
Múlt kedden is csináltak uh-t,akkor a méhnyálkah.:12mm,benne sok apró felritkulás volt
a jobb ov-ban:16mm-es hálós szerkezetű képlet(corpus lutheum)
18:28-as
Mi az a folyadék?Az normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!