Érdemes még 31 hetesen 4D-re menni? Volt valaki ilyen korban? Rendesen látszik még a kicsi?
Szia!
Én 33 hetesen voltam. Minden jól látszódott.
Tőlem megkérdezték, hogy hátsó falon tapad e a lepény. Gondolom ez is sokat számít már ebben a korban.
Üdv: 39+2hkm
Szia!
Most a második babával pont a 31. hetet kezdtem amikor voltunk. Jó volt, azt leszámítva, hogy könyörögni kellett a kisasszonynak, hogy a kezét, és a lábát esetleg elvehetné az arca elöl. :)
Ilyenkor már babásak. A bátyjánál korábban voltunk, de uez volt a gond.
Egybe már nem fér bele a képbe, de úgyis az arcára vagy kiváncsi, a többi dolgot meg sima uh-n úgyis magyarázza a szonográfus. Ált. csak az arcára kapcsol át 4D-re.
Szia!Mi is a 30.héten szeretnénk elmenni 4d-re,mert 1x voltunk már a 20.héten de én kíváncsi vagyok rá,hogy fog kinézni.:)És ilyenkor már szép formásak,és a kis pofijára vagyok kiváncsi.Remélem kibírom a 30.hétig....:)
24hkm
Biztos sokan bejelentkeztek...:)
Örülj neki addigra még szebb és formásabb lesz a pici..:)
Szia!
Nekem majdnem minden uh-n mondták,hogy a 32.héten menjek legközelebb,mert akkor már olyan a kis arcocskájuk,amilyen a születésükkor lesz. Így ezzel is fogom meglepni a páromat,akkor fogok elmenni. Az arca lesz a lényeg,az pedig gyönyörű kis husis lesz,semmiképp ne hagyd ki! Boldog babavárást! :)
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!