Ha fennáll a vetélés kockázata akkor hány kg-t
emelhetek ami még nem veszélyes?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 14:12
1/7 anonim válasza:
1-2 kg, de azt sem a földről fel, hanem kb. veled egy magasan lévő helyről. (Kicsit persze lehet feljebb vagy lejjebb, csak az a lényeg, h nagyon hajolni ne kelljen!)
2012. júl. 15. 14:28
2/7 anonim válasza:
Nekem a védőnő max 5kg mondott,de megfontoltan,nem hirtelen. Én mondjuk inkább nem emelek azóta sem,szerencsére a család megcsinálja helyettem ha ilyen van.
2012. júl. 15. 14:35
3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ikreim vannak. Az egyik 16kg a másík 20kg. Hogyan értessem még velük,hogy nem vehetem fel őket? 3 évesek múltak.
2012. júl. 15. 14:36
4/7 anonim válasza:
Nekem volt egy előzményes vetélésem, és egy 2 évesem. Veszélyeztetett voltam egyéb problémák miatt is, nem csak az előző vetélés miatt, úgyhogy nekem a doki azt mondta max 1 kg kenyeret emelhetek. szóval én azt mondom max 1-2 kiló, de nem csak a súly, hanem egy rossz mozdulat is árthat, úgyhogy csak óvatosan! A gyerkőc egész könnyen vette, hogy anya most nem tudja cipelni.. párszor magyarázd el nekik, inkább ülj le úgy vedd ölbe.
2012. júl. 15. 14:39
5/7 anonim válasza:
Hát akkor vagy másoknak kell emelgetni őket, vagy le kell szoknod a gyakori emelgetésekől és csak a legszükségesebbekben emelni le-fel őket (pl. fürdetés)
2012. júl. 15. 14:41
6/7 anonim válasza:
Le kell hozzájuk ülnöd, akár a földre, vagy az ágyra, így ugyanúgy az öledbe tudod venni őket.
Ne emelgesd őket, nem éri meg!!
Tényleg csak pár kilót lehet emelni, én már a 3 kg-nál is éreztem, hogy megerőltettem magam. Azóta nem emelek nagyot.
2012. júl. 15. 16:20
7/7 anonim válasza:
3 éves gyerk már bőven elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen emelgeteni, cipelni. Fel tud mászni egyedül a székra az asztalhoz,az ágyra, be tud mászni a kádba, csak fogni kell a kezét. Szeretgetéshez ölbe venni meg ülve kell, és kész.
Ne kockáztass, mert most bagatell dolognak látszik, de ha megtörténik a baj egy pillanat alatt, csak magadat fogd okolni. A születendő gyermeked és a saját életed a tét (ha méhszájon lévő méhlepény miatt vagy veszélyeztetett, akkor egy méhlepény leválás járhat olyan hirtelen és nagyfokú vérzéssel, hogy elvérzel, mire kiérne a mentő)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!