Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert vetelek el sorozatossan?

Miert vetelek el sorozatossan?

Figyelt kérdés
majusban volt egy spontan vetelesem 6 hetesen,majd ujbol tehes lettem 2 honap mulva sajnos ez a baba is elment 5 hetessen.mi lehetett a baj ,tul hamar estem teherbe?elotte 3 evig terveztuk es nem sikerult,most vegre sikerul csak sajnos nem maradt meg.erdemes meg probalkozni?
2012. júl. 14. 15:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én már az első után mentem volna dokihoz.amúgy meg lehet alacsony progeszteron szint miatt is.majd a doki kivizsgálja.
2012. júl. 14. 16:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia!orvos.de nem csak nőgyógyász hanem egy endokrinólógus is vizsgáljon ki.én 4szer estem teherbe és most tudom kihordani az elsőt.ráadásul évente jött csak össze és akkor is elhalt.mielőtt elkezdesz mindenféle palástfű stb dolgokat szedni megmomdom,h csodát ne várj.kipróbáltam és is mindeen ilyen vackot de csak a pénzem és az időm fogyott.aki segíthet az a megfelelő orvos diagnózis és a beállított gyógyszer diéta stb.párod is vizsgáltasd ki,tudom nem egyszerű őket rávenni,dee ha ő is szeretne babát menni fog:)sok sikert és kitartást
2012. júl. 14. 16:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Van egy kedves nőgyógyász ismerősünk, aki elmondta, hogy valójában sokszor többször terhes egy nő, mint ahányszor kihordja, vagy egyáltalán tudomást szerez róla. Sajnos, ezeknek a szegény kis babóknak valami baja van, oka van, hogy nem jöhetnek világra. Napjainkban, köszönhető a bárhol megkapható terhességi teszteknek, ugye sokszor jön ki úgy pozitív eredmény, hogy a nő már az esedékes menses napján, vagy előtte tesztel, ergo tudomást szerez a várandósságról, és sajna, ekkor jön a csapás, ha nem marad meg a picur. Emiatt is van sajna, hogy túl sok vetélésről szerzünk tudomást. :(

Az azonban a Te esetedben, Kérdező, hogy három év után jön össze a baba, mindképpen okot ad kivizsgálásra. Szerintem, menj el egy orvoshoz, kérj teljes körű kivizsgálást, és mondd el neki, hogy sokáig próbálkoztatok, és kétszer ment el a baba. Egyébként igen, érdemes próbálkozni! Sok példa bizonyítja, hogy akkor jön a baba, mikor nem is várnák! Fel a fejjel!

2012. júl. 14. 16:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem szólók írták: vizsgáltasd ki magad. Nálam hasonló a helyzet, nekem is volt 2 vetélésem, 2 év után sikerült először teherbeesnem. De most már van egy 2 éves kisfiam, és kistesóra gyúrunk. Nekem inzulin-rezisztencia derült ki, ami valszeg nehezitette a teherbeesést, majd fogytam pár kilót, sikerült teherbeesni, de elmentek a ba

bák. Mindkét vetélésem előtt sok édességet ettem :-(. Most már kiderült, hogy erre nagyon oda kell figyelnem.

2012. júl. 15. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!