Miert vetelek el sorozatossan?
Van egy kedves nőgyógyász ismerősünk, aki elmondta, hogy valójában sokszor többször terhes egy nő, mint ahányszor kihordja, vagy egyáltalán tudomást szerez róla. Sajnos, ezeknek a szegény kis babóknak valami baja van, oka van, hogy nem jöhetnek világra. Napjainkban, köszönhető a bárhol megkapható terhességi teszteknek, ugye sokszor jön ki úgy pozitív eredmény, hogy a nő már az esedékes menses napján, vagy előtte tesztel, ergo tudomást szerez a várandósságról, és sajna, ekkor jön a csapás, ha nem marad meg a picur. Emiatt is van sajna, hogy túl sok vetélésről szerzünk tudomást. :(
Az azonban a Te esetedben, Kérdező, hogy három év után jön össze a baba, mindképpen okot ad kivizsgálásra. Szerintem, menj el egy orvoshoz, kérj teljes körű kivizsgálást, és mondd el neki, hogy sokáig próbálkoztatok, és kétszer ment el a baba. Egyébként igen, érdemes próbálkozni! Sok példa bizonyítja, hogy akkor jön a baba, mikor nem is várnák! Fel a fejjel!
Ahogy az előttem szólók írták: vizsgáltasd ki magad. Nálam hasonló a helyzet, nekem is volt 2 vetélésem, 2 év után sikerült először teherbeesnem. De most már van egy 2 éves kisfiam, és kistesóra gyúrunk. Nekem inzulin-rezisztencia derült ki, ami valszeg nehezitette a teherbeesést, majd fogytam pár kilót, sikerült teherbeesni, de elmentek a ba
bák. Mindkét vetélésem előtt sok édességet ettem :-(. Most már kiderült, hogy erre nagyon oda kell figyelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!