Szerintetek velem van a baj? Teljesen el vagyok keseredve.
Szia!
Én a helyedbe leülnék és megpróbálnék beszélni vele. A hormonok is biztos, hogy közrejátszanak, de ez így nem lesz jó, pláne ha megszületik a kicsi.
De szerintem a férfiak nagy része ilyen, hogy majd megvesszük, ráérünk. Azt is mondhatod, hogy előfordulhat, hogy előbb szülsz és akkor Neki egyedül kell mindent megvenni.
A másik részére nem tudok mit írni, csak hogy mondd el, hogy mit érzel és ez milyen rossz így Neked. Legszebb hónapjaidba nem tudsz felhőtlenül örülni, sajnálom:-(
Kitartást és fel a fejjel!
Én is tettem fel egy hasonló kérést nemrég,nálunk is hasonló a helyzet.Teljesen megváltozott a kapcsolatunk mióta babát várok.Nagyban betudom a hormonoknak,mert azért valljuk be én sem vagyok "normális" azóta,de ez a ráérősség nagyon kiakaszt engem is.31 hetes vagyok és az elejétől fogva úgy érzem,nem várja meg a babó a kiírt időpontot,hanem előbb meglesz.Ezért én így is készülök.Nekünk is hátravan még az apasági,de én már úgy vagyok vele,hogy nem fogok könyörögni,nem lesz az ő nevén a gyerek és akkor majd gondolkodhat.Lehet gonoszság,de ha "elkésünk"ilyenekkel talán elgondolkodik...
Kedves 4.: nagyon rossz volt olvasni,hogy ennyire eltávolodtatok.Kicsit elgondolkodtam én is ezen most.Az én páromnak is ha hazajön az az első,hogy menni valahova vagy mással programot csinálni,az eszébe sem jut,hogy esetleg velem,amíg még csak 2-en vagyunk.Nagyon elszomorít ez a dolog.Nálunk is bajok vannak a sexel,nekem is fáj és kellemetlen,ezért nem is kívánom.Én elhiszem, hogy a pasik ettől kivannak,de nem tudom miért nem lehet egy kicsit megérteni minket is.
Borzasztó,de néha úgy gondolom korai volt még babát vállalni,emellett mindennél jobban szeretem ezt a picit a pociban.Én abban reménykedem,hogy ha majd a kezében tartja minden megváltozik.Tudom,a férfiaknak nehéz átélni a terhességet.Tudják,hogy baba lesz,de igazából akkor tudatosul bennük minden,mikor meglátják.
Kérdező,és mindenki más! Kitartást kívánok nektek,és remélem ebből a 9 hónapból majd csak a jó emlékek maradnak meg nekünk! Már nincs sok hátra,ezt már fél lábon is kibírjuk és a kis csöppség mindent elfeledtet!
31hkm
Érdekes a párod...
Nem veled van a baj!!! Szeptemberi a mi lányunk is. És neki is volt kis sapkája. Azért kell, hogy ne fázzon meg! Mert szeptemberben is van ám hideg!!! Kesztyű azért, hogy ne karmolja össze magát.
Állj a sarkadra, és mondd meg, hogy ekkor meg ekkor menjetek el bevásárolni együtt! Ha máshogy nem megy... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!