El vagyok keseredve, mert teljesen félretájékoztatott az orvos. Nálatok is volt már ilyen?
Szia!
Csak a barátnőm esetét tudom leírni.
Elment dokihoz, hogy szédül és hányingere van. Beutalták vérvételre, ahol terhességet is néztek neki. Negatív lett minden. Elkezdték kezelni kullancs csípés ellen, mert 1,5 hónappal előtte volt benne egy kullancs. Majd 1,5 hónapig kapott kemény gyógyszereket Lyme kór ellen. Antibiotikum, stb. Mikor is kiderült, hogy már majdnem 3,5 hónapos terhes. Azt mondták valaki hibázott a vérvételnél. A babát már elvenni se lehetett volna, ha kiderül, hogy baja lett, mert ugye túl volt a 3. hónapon, ezért egy rahedli vizsgálaton volt. Nem találtak náluk semmit. A pici a mai napig is makk egészséges. Lassan fél éves lesz. Szóval remélem nálad se lesz gond! A másik, hogy én meg asztmás vagyok. És nekem is szednem kellett a gyógyszereket rá és ez sem okoz kárt, bár a leggyengébb fajtára át kellett állnom. Kérd ki más doki véleményét is szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!