Nem tudom behúzni a hasam alját. Lehetséges, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Eddig be tudtam húzni,és most kb. 1 hónapja nem.A menstruációm még nem jött meg,de elég rendszertelen.
Nem is híztam.
2012. júl. 13. 14:46
1/5 anonim válasza:
Mensi előtt sokan felpuffadnak egy kicsit, ez normális.
Vegyél tesztet!
2/5 A kérdező kommentje:
most megnyugtattál picit,mert nekem is fel van puffadva egy kicsit.
2012. júl. 13. 14:52
3/5 anonim válasza:
A puffadás ezer más is lehet. Aggodalomra ad okot a rendszertelen mensi, nem elhanyagolható és egyáltalán nem normális dolog. Lehetnek cisztáid vagy komolyan hormonprobléma is! Ne vedd ezt félvállról! A terhesség tényéhez pedig csinálj egy tesztet és kiderül! De a mensiddel foglakozni kell! Ne akkor kezdj el gondolkodni, amikor majd tnéyleg babát akarsz, mert néha évekig tart korrigálni a problémákat! Tanulj más hibájából!
4/5 anonim válasza:
Az, hogy nem tudod behúzni a hasadat nem jelenti azt, hogy terhes vagy. Én 21 hetesen is be tudom húzni a hasam, persze nem annyira, mintha nem lenne benne baba, de semmi problémába nem ütközik. Szóval a kettő nem függ össze.
Ez valami más lehet. Teszt, ha negatív, akkor orvos, ha addig nem jönne meg. Nézzen meg, csináljon ultrahangot ha kell, a lényeg, hogy kiderüljön, mi a helyzet.
5/5 anonim válasza:
Hát én 9 hetes vagyok és nem tudom behúzni a hasam :) próbáltam, de ott alul meg sem bírom mozdítani :) persze én nem is akarom, hogy ne látszódjon csak régen mindig behúztam , most meg el kell szoknom attól az érzétől. Amúgy nekem is nagyon rendszertelen volt a mentsruációm, nekem 8-9 napokat késett minden hónapban, vagy meg sem jött. Aztán éreztem, hogy a hasamban valami más egy kicsit, meg megkeményedett a mellem ezért csináltam tesztet és pozi lett :) Úgyhogy Kedves Kérdező azt ajánlom, hogy csinálj 1 tesztet ha biztosra akarsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!