Mit csináljak hogy megmaradjon?
Tegnap elmentem a nőgyógyászati rendelőbe, mert vettem egy terhességi tesztet és terhességet mutatott.
A doktornő azt irta a papirra hogy 6 hetes vagyok, de mikor másnap elmentem az ultrahangra már megse tudták állapitni hogy mennyi idős lehetek mert olyan kicsi.
Mondtam az ultrahangon az orvosnak hogy sokat görcsölök főleg a hasam alatt, és javasolta hogy szedjek gyógyszert meg pihenjek és 3 hét mulva menjek vissza.
Ezzel csak annyi a gond hogy most meg pénzem sincs arra hogy kiváltsam a gyógyszert a fiamtol meg amugy is nem sokat tudok pihenni.
Nagyon félek hogy mire visszamennék az ultrahangra már nem lesz meg a baba.
Mit tehetnék hogy megmaradjon?
Nem akarom elveszíteni, igyis nagyon nehezen és nagyon sok ideig kellett várnom arra hogy ujra teherbe essek és most hogy terhes vagyok nem akarom hogy elmenjen.
Kérlek adjatok valami tanácsot mert nagyon kétségbe estem.
Előre is köszönöm
Valakitől próbálj mg kölcsönkérni a gyógyszerre pénzt.
Kisebb görcsök meg amúgy is lehetnek az első hetekben, próbálj pihenni amennyit tudsz és ne idegeskedj, ez amit most megtehetsz.
Utolsó!
Ejnye-bejnye!
A pénztelenség lehet átmeneti! Ettől még nem kell elmennie a babának.
Én is terhes vagyok, még is alig jövünk ki! Ettől még lehet később több pénzem, sőt lehet több mint neked, de az is lehet hogy nem :D
Kérdező! Próbálj meg kölcsönkérni valakitől, szülők, barátok, férjed kis fizu előleg.
Na de nyugodj meg elsőnek, ne cipekedj.
Gratulálok a babához!
Próbálj meg magas magnéziumtartalmú ételeket enni, a mg.-al lehet csökkenteni a görcsölést. A Jutavit, 60 szemes Magn.+B6 csak kb. 800 Ft.
Ilyeneken nem múlhat a babád élete. Ő már a tiéd! Egy anyának kötelessége megvédenie. Légy erős! Most csak azzal foglalkozz hogy megmaradjon. Tedd félre a büszkeségedet, és kérjetek kölcsönt valakitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!