Kismamák, nektek is lustább lett a picurka a hidegfronttól?
Figyelt kérdés
Nekem csak be-bejelentkezik, de nincs az a pörgés, ami különben van (31 hetes vagyok).2012. júl. 12. 10:44
1/10 anonim válasza:
Nekem meg reggel óta rúgkapál!!!
3/10 anonim válasza:
Igen,nekem is lustább lett!Reggel általában arra ébredek,hogy ki akarja rúgni az oldalamat,ma meg úgy kellett felébreszteni,hogy megmozduljon!:)
4/10 A kérdező kommentje:
Pedig most kéne a legaktívabbnak lennie :-) erre persze most rögtön kaptam egy kis popsit jobb oldalra :-)
2012. júl. 12. 10:52
5/10 anonim válasza:
Sziia! Én 30 hetes vagyok,az elmúlt napokban nagyon pörgött,de ma valahogy alig jelentkezik,bár hajnalban azért a szokásos keltés megvolt a részéről :) na meg persze bokszolja a hólyagom olykor-olykor,de az a látványos pocihullámzás ma nem igen jelentkezik.
6/10 anonim válasza:
Nekem is nyugis, csak remélem, hogy minden oké odabent... :)
Hajnalban azért megmutatta magát, majd kiszakadt az oldalam.
Amikor az a kánikula volt nekem is jobban mozgott, nagyon aktív volt, most meg csak szunyál.
Üdv 38+3 hkm
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor nincs mit tennünk, jó pihenést a babukáknak!
2012. júl. 12. 11:13
8/10 anonim válasza:
Nekem tegnap voltak lustibbak, ma jobban pörögnek.
35+5 h ikres km
9/10 anonim válasza:
nekem mocorog rendesen:)
31 hetes km
10/10 anonim válasza:
Én is lustábbnak érzem mindig mikor hidegfront van. Most is. 32+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!