A terheléses vércukorméréshez ki adja a beutalót? A védőnő? Mert nekem elment szabira. Baj ha 24 hét után csinálják meg?
Köszönöm! :)
23 hetes kimama
Szia! Nekem a doki adta a beutalót meg minden vizsgálatra. Amúgy meg én úgy tudom, hogy a 26. hétig csinálnak terhelést. Kitartást hozzá, én a 2 órás várakozásban végig émelyegtem.
37+2hkm
Nekem az orvosom adta, és a 26. héten voltam, de már 2 nappal betöltöttem.
Semmit sem éreztem, ne félj tőle!
A beutalókat az orvos adja az sztk rendelésen vagy tanácsadáson, nem tudom nálatok melyik van!
A védőnő nem ad beutalót, csak tanácsot! :)
A beutalokat háziorvos,vagy nőgyogyász adja ki. Védőnőnek semmi köze hozzá.
És 26.hétig csinálják a terheléses vércukormérést!
38hkm
Hát Nekem a védőnő adja ki a beutalókat.Doki csak az első UHra írt nekem papírt.Minden vérvételre,terhelésre a védőnő írta.Ma is adott a 34 hetire.
31hkm
Hát igen ezért is kérdeztem, hogy a védőnő-e mert nekem minden vérvételre eddig a védőnő adta a beutalót. A dokitól egyedül még az elején kaptam a belgyógyra... Azóta nem.
De akkor biztosan nem fogok megkésni, ha pl a 25. héten kerülök el a terhelésesre. :) köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!