Terhesség mellett suli? Lehet ezt valahogy? Azt mondta a tanárom, hogy a törvény tiltja, hogy terhesen járjak suiba.
Figyelt kérdés
:/2012. júl. 11. 21:09
31/34 A kérdező kommentje:
És akkor mi van ha én az iskolapadból megyek szülni? Problémát jelent neked? És miből gondolod, hogy én néha-néha neveltem gyereket? Talán ismersz engem? Honnan tudsz te rólam bármit is? Miért kell olyan dolgokra megjegyzést tenni egyeseknek amit nem tudnak és amihez semmi közük?!
2012. júl. 14. 16:52
32/34 anonim válasza:
Nem jelent problémát,te írtál úgy,mintha mindenki ezt tette volna.Nekem mindegy,de azt nem tudhatod,fogja-e nlküled bírni.ennyit akartam csak.
33/34 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem tudhatom, de nincs mindenki ugyanabban a helyzetben.
2012. júl. 14. 21:22
34/34 anonim válasza:
Büszkék lehettek magatokra. Suli alatt terhes lenni? Gimiben terhes lenni? Szegény gyerek. Inkább a tanulással kéne foglalkoznotok, kis csitrik! Mai világ. Szégyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!