Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség mellett suli? Lehet...

Terhesség mellett suli? Lehet ezt valahogy? Azt mondta a tanárom, hogy a törvény tiltja, hogy terhesen járjak suiba.

Figyelt kérdés
:/

2012. júl. 11. 21:09
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Amúgy ilyenkor a testnevelés órával mi van? Lehet rá felmentést kérni?
2012. júl. 12. 08:49
 22/34 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász nem fogja engedni, hogy tesizz. Kapni fogsz felmentést. Boldog babavárást. :)
2012. júl. 12. 10:24
 23/34 anonim ***** válasza:
Egy szoptatott baba egyáltalán nem biztos,hogy elfogad cumisüveget,értelemszerűen 5-6 órát sem. 2 hét nekem elég kevés,én a fejemből nem láttam ki.Napi 4 óra alvásnál többre ne számíts. A 6 hetet nem véletlenül mondják.
2012. júl. 12. 11:00
 24/34 anonim ***** válasza:

Te Drága! :)

Érettségin vagy gondolom ha szakközépiskolába jársz... A sulidban nincs mondjuk esti tagozat? Oda átmehetnél... Nem kell minden nap bejárni, csak a kötelezőket tanulod (semmi tesi óra) :)... Igaz fizetni kell érte de mivel elmúltál 18 neked is ez lenne a legmegfelelőbb baba mellett.

Legalábbis én így oldottam meg a dolgot. :)

19 éves vagyok és most 23 hetes novemberben szülök... Aztán jövő májusban érettségizek.

Hát boldog babavárást! :)

2012. júl. 12. 12:54
 25/34 A kérdező kommentje:
A picit mondtam, hogy megtudom oldani kifog bírni pár órát nélkülem. Azt a megoldást találtam, hogy átmegyek egy másik iskolába szakmára és aztán az érettségi. Azt mondta a tanárom, hogy majd ha már rendeződtek a dolgok utána bármikor visszavesz a suliba. Nem tudnám külön az esti tagozatot fizetni, örülök ha már a babának meg lesz minden. Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 12. 21:53
 26/34 anonim ***** válasza:
Ki fogja birni,hány gyereked van,hogy te ezt igy tudod?Ennyire nem is érdekel téged,hogy nem te leszel a gyerekkel 8-15ig a suli miatt?Én is suliba járok szakmára,de eszembe se jutott a gyereket lepasszolni és inkább bemenni.Én szépen elmegyek osztályozó vizsgára majd januárba és májusba,majd leteszem az okj-t.Mind úgy,hogy egyedül leszek a picivel itthon,mert párom meg messze lesz tanfolyamon és kb akkor vizsgázik ő is,mint én.
2012. júl. 13. 07:11
 27/34 anonim ***** válasza:
Ő dolga, megtudja oldani. Gondolom anyukája fog vele lenni (a picivel), ő meg tudja már, hogy mit kell csinálni vele, ha már felnevelt x gyereket. Amúgy meg, ha tápszeres lesz, akkor már nem is kell az anya cicije, máris a cumisüvegre van utalva.
2012. júl. 13. 09:24
 28/34 anonim ***** válasza:
Bocsánat,ha azt feltételeztem,hogy szoptatni fogja,és mivel nem volt gyereke még,nem tudhatja,ott lehet-e hagyni másra.Előre eldönteni a gyerekkel kapcsolatban mindent lehet,aztán az élet felülírja.Ezt persze csak az tudja,aki nevelt már gyereket.
2012. júl. 13. 12:05
 29/34 A kérdező kommentje:
Nem kértem felvilágosítást és kioktatást a gyereknevelésről!! Attól, hogy nincs saját gyermekem még tapasztalatom lehet! Nem 8-15-ig lesz a gyerek nélkülem, és nem 1edül lesz!! Úgy írtok komolyan mintha 1edül akarnám majd hagyni vagy mintha megállna majd a világ vége! Nem mindenki teheti meg azt amit ti, hogy otthaggyátok a sulit vagy épp elmentek a fizetős tagozatra!! Nem mindenki dúskál a pénzben! A gyerek az maradjon az én problémám, megfogom oldani, és, hogy hogy abba senkinek semmi beleszólása sincs!! Lehet, hogy találok majd jobb megoldást, még van 7 hónapom eldönteni, de akkor sincs semmi köze hozzá senkinek! A kérdésem a suliról szólt!!
2012. júl. 13. 17:13
 30/34 anonim ***** válasza:

"Nem mindenki teheti meg azt amit ti, hogy otthaggyátok a sulit vagy épp elmentek a fizetős tagozatra!! "

Legtöbbünk nem az iskolapadból ment szülni,így ezt felesleges volt ideírnod.Tapasztalatod lehet gyerekekkel,de a sajátod mindig más,teljesen más egész nap a sajátodat nevelni,mint másét néha-néha.

2012. júl. 14. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!