Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség mellett suli? Lehet...

Terhesség mellett suli? Lehet ezt valahogy? Azt mondta a tanárom, hogy a törvény tiltja, hogy terhesen járjak suiba.

Figyelt kérdés
:/

2012. júl. 11. 21:09
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen törvény, ez hülyeség, legalábbis saját tapasztalat, én is fojtathattam a középsulit terhesen, és ez nem 10 évvel ezelőtt volt, szóval még nem hiszem hogy sokat változott volna a törvény :) Annyi hogy nekem tanácsolták már a vége felé, hogy otthon magántanulóként fejezzem be, mert a suli elég zsúfolt volt, féltek hogy bajom lesz. A lényeg hogy terhesen nagy pocakkal jártam suliba, csak magántanulóként vizsgáztam :) Boldog baba várást neked :)
2012. júl. 11. 21:12
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is terhesen jártam,igaz ez 2002-ben volt.Júniusban érettségiztem,augusztusban szültem :)
2012. júl. 11. 21:13
 3/34 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy csak veszélyeztetett terhesként lehetek magántanuló
2012. júl. 11. 21:20
 4/34 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem beszélj az igazgatóval inkább.
2012. júl. 11. 21:27
 5/34 anonim ***** válasza:
Gondolom akkor középsulis lehetsz! nekem mikor az osztársam várandós volt, és ezt elmondta a tanároknak onnantól kezdve magántanuló lett. nem tudom van e ilyen törvény, de nekünk akkor azt mondták, hogy azért kellet elmennie az osztályból hogy ne így mutasson példát!
2012. júl. 11. 21:31
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem erről két tapasztalatom van! Barátnőm a gimiben lett terhes, júniusban végzett, júliusban megszült: járhatott suliba!

Unokatesóm szintén gimiben, de mivel egyházi iskola volt, így őneki el kellett hagynia a sulit, csak magántanuló lehetett: nem járhatott terhesen suliba

2012. júl. 11. 21:32
 7/34 A kérdező kommentje:
Ő az igazgató helyettes. És mindent szinte ő csinál az igazgató helyett. Az soha nincs benn a suliban.
2012. júl. 11. 21:32
 8/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mindenkit aki terhes elküld :( De nekem meg szükségem lenne a sulira. Most ha átmegyek egy másik suliba mert muszáj akkor az meg nagyon nehéz lesz így :(
2012. júl. 11. 21:34
 9/34 anonim ***** válasza:

A két dolog nem ugyanaz. Azért csak veszélyeztetett terhesként lehetsz magántanuló, mert az olyan, mint a felnőtteknek a betegállomány, tehát otthon vannak, mert nem mehetnek be valami orvosi okból kifolyólag (pl. vérzés, nyitott méhszáj, görcsölés, stb.)

Amit a kérdésedben írtál, az más. Mehetsz iskolába, nem zárja ki a terhesség. Ha magántanuló akarsz lenni, nem pedig bejáró, akkor írasd ki magad az orvosoddal. Ennyi. Ha egyházi iskoláról van szó, vagy magániskoláról, ott megint más lehet a helyzet, de ez le van írva a szabályzatukban (ugyanis ott más a fenntartó és más szabályok lehetnek).

2012. júl. 11. 21:43
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd annyiban semmiképpen,mondd el Neki,hogy Neked szükséged van erre az iskolára.Egyébként mennyi idős terhes vagy és mennyi időd van még a suliból?
2012. júl. 11. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!