Van itt olyan aki az ötödik, hatodik vagy hetedik babáját várja?
Szia!
Nekem 5 gyerekem van: a legnagyobb 10,5 éves fiú , utána 9 éves lány , 6 éves fiú, 3 éves lány (épp ma van a szülinapja),16 hónapos fiú a legkisebb. Áprilisban kiderült , hogy újra terhes vagyok , de sajnos a babának 8 hetesen leállt a szive , igy sajnos el kellett venni. A terv 6 gyerek. Ha meggyogyulok , akkor szeretnék ismét terhes lenni , de ő lesz az utolsó. Mindig is nagycsaládot szerettem volna , imádom a gyerekeket minden életkornak megvan a sajátossága. Nagyon nehéz , mert nincsen segitségem , de nem bánom , megéri. Sajnos már én is kifelé megyek a korból , de ha még huszonéves lennék , akkor vállalnék akár még ötöt is . Én is szerettem volna ikreket nagyon , de sajnos nem jött össze.
Szia!
7 gyerkőc nem semmi, gratulálok! Az jó, hogy külön szobában is vannak a gyerekek, biztos jó, nagy házatok van! Nálunk 3 szoba van ebből egy a miénk, így lehet a 4 baba már sok lenne, bár a tetőteret is meg lehetne majd idővel csinálni és ott lennének a gyerekek! :-) Hű egy kicsit elkalandoztam...bocsi.
Én is szeretnék még a lányom mellé 2 vagy 3 babát, de majd az idő eldönti mennyi lesz! Sajnos 4 hónapja a kistesó elment, így most újra próbálkozunk és remélem pár nap múlva pozitívat fogok tesztelni!
Én még csak álmodozom az ötödik babáról, a negyedik nemrég született csak.
Gratulálok a hetedikhez! Én imádom a nagy családom. :)
Mi most várjuk az elsőt - valószínűleg nem lesz is több (sajnos). Öröm volt olvasni, amiket írtatok, még meg is könnyeztem, mert nagyon csodás lehet ilyen nagy családban élni. Biztos nagyon szuper a karácsony, a húsvét és minden ünnep. :) El tudom képzelni, ahogy a 7 gyerkőc körbeül a karácsonyfa körül, és kíváncsi tekintetettel lesi, hogy vajon melyik ajándék kié. :) Nagyon szép lehet.
Ezekért a pillanatokért érdemes élni, már nagyon várom, hogy megszülessen mi kis Csöppségünk! :)
Boldog babavárást mindenkinek!
26 hkm
Gratulálok mindenkinek!
Nem semmi lehet 5-6-7 gyerek felnevelése,rendezése. Anyagiakról nem is szólva.Én sokszor ugy érzem kettő gyerek mellett sincs idöm magamra.
Minden elismerésem a tiétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!