Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki az ötödik,...

Van itt olyan aki az ötödik, hatodik vagy hetedik babáját várja?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy ki az aki ilyen nagy családban él, egyáltalán van e olyan aki a mai világban be mer vállalni ennyi gyerkőcöt.
2012. júl. 11. 20:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 5 gyerekem van: a legnagyobb 10,5 éves fiú , utána 9 éves lány , 6 éves fiú, 3 éves lány (épp ma van a szülinapja),16 hónapos fiú a legkisebb. Áprilisban kiderült , hogy újra terhes vagyok , de sajnos a babának 8 hetesen leállt a szive , igy sajnos el kellett venni. A terv 6 gyerek. Ha meggyogyulok , akkor szeretnék ismét terhes lenni , de ő lesz az utolsó. Mindig is nagycsaládot szerettem volna , imádom a gyerekeket minden életkornak megvan a sajátossága. Nagyon nehéz , mert nincsen segitségem , de nem bánom , megéri. Sajnos már én is kifelé megyek a korból , de ha még huszonéves lennék , akkor vállalnék akár még ötöt is . Én is szerettem volna ikreket nagyon , de sajnos nem jött össze.

2012. júl. 27. 06:58
 22/28 anonim ***** válasza:

Szia!

7 gyerkőc nem semmi, gratulálok! Az jó, hogy külön szobában is vannak a gyerekek, biztos jó, nagy házatok van! Nálunk 3 szoba van ebből egy a miénk, így lehet a 4 baba már sok lenne, bár a tetőteret is meg lehetne majd idővel csinálni és ott lennének a gyerekek! :-) Hű egy kicsit elkalandoztam...bocsi.

Én is szeretnék még a lányom mellé 2 vagy 3 babát, de majd az idő eldönti mennyi lesz! Sajnos 4 hónapja a kistesó elment, így most újra próbálkozunk és remélem pár nap múlva pozitívat fogok tesztelni!

2012. júl. 27. 07:54
 23/28 anonim ***** válasza:
Gratulálok Nektek! :))
2012. júl. 27. 09:55
 24/28 anonim ***** válasza:

Én még csak álmodozom az ötödik babáról, a negyedik nemrég született csak.

Gratulálok a hetedikhez! Én imádom a nagy családom. :)

2012. júl. 27. 10:50
 25/28 anonim ***** válasza:

Mi most várjuk az elsőt - valószínűleg nem lesz is több (sajnos). Öröm volt olvasni, amiket írtatok, még meg is könnyeztem, mert nagyon csodás lehet ilyen nagy családban élni. Biztos nagyon szuper a karácsony, a húsvét és minden ünnep. :) El tudom képzelni, ahogy a 7 gyerkőc körbeül a karácsonyfa körül, és kíváncsi tekintetettel lesi, hogy vajon melyik ajándék kié. :) Nagyon szép lehet.

Ezekért a pillanatokért érdemes élni, már nagyon várom, hogy megszülessen mi kis Csöppségünk! :)

Boldog babavárást mindenkinek!

26 hkm

2012. júl. 27. 12:37
 26/28 anonim ***** válasza:

Gratulálok mindenkinek!

Nem semmi lehet 5-6-7 gyerek felnevelése,rendezése. Anyagiakról nem is szólva.Én sokszor ugy érzem kettő gyerek mellett sincs idöm magamra.

Minden elismerésem a tiétek.

2012. júl. 27. 14:13
 27/28 anonim ***** válasza:
Akkor nem vagyok egyedül,mert én is ikreket szeretnék,lányokat a 4 fiu mellé.
2012. júl. 27. 18:22
 28/28 anonim ***** válasza:
A szomszédunkba jön a 10. baba.Nagyon jól nevelt gyereke,szépek,okosak,irígylésre méltó család.
2012. júl. 27. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!