Van itt olyan aki az ötödik, hatodik vagy hetedik babáját várja?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy ki az aki ilyen nagy családban él, egyáltalán van e olyan aki a mai világban be mer vállalni ennyi gyerkőcöt.2012. júl. 11. 20:54
11/28 anonim válasza:
Gratulálok!!!!!
Sok boldogságot!
36+6hkm
13/28 A kérdező kommentje:
Köszönjük:)
2012. júl. 14. 21:14
15/28 A kérdező kommentje:
Március:)
2012. júl. 23. 22:36
16/28 anonim válasza:
jaj de jó!! gratula!!! mi "még csak" a harmadiknál tartunk......
van egy lányom aki 12 éves, egy fiam aki 5 éves és most 27 hetes terhes vagyok a harmadikkal aki a doki szerint fiú.....pedig én nagyon kislányt szerettem volna.......lehet a negyedik az lesz???
amúgy nekem a nagy vágyam ikerlányok voltak mindig de eddig még nem jött össze....pedig mivel a terhességeim gyógyszeres rásegítéssel jöttek össze lett volna rá esélyem de hát nem lett mégsem.....
és milyen neműek és hány évesek a gyerekeid kedves kérdező?? és te mennyi idős vagy? hogy helyezel el ennyi gyereket a házban? nálunk szerencsére mindenkinek fog jutni külön szoba.
írj!!
17/28 A kérdező kommentje:
Előszöris gratulálok a babához, nálunk csak lányok vannak, így most örülnék egy kisfiúnak, persze ha lány az sem probléma, csak egészséges legyen. Egészen kislány korom óta sok gyermeket akartam, ahogy az édesanyám is, de végül én egyke lettem, és most nagyon boldog vagyok hogy nekem összejött a sok gyerkőc. A legnagyobb most kb 7,5 éves aztán van egy 6 és egy 4 évesem. Nálam is nagy álom volt az ikerbaba, és össze is jött, 3 éves ikerlányaim vannak, ők egypetéjűek, illetve egy másfél éves kislányom. Nagyon nagyon szerencsésnek tartom magam, mert jó az anyagi helyzetünk, másképp nem is vállaltunk volna ennyi babát, szóval minden gyerkőcöt külön szobába tudunk tenni, nem mondom hogy hatalmas szobák,de legalább mindegyiknek van külön tere, bár az ikrek még egy szobában vannak, de őket is külön akarjuk választani, ahogy elkezdődik az ovi. Egyébként mire megszületik a csöppség betöltöm a 40-et, így ő lesz az utolsó, tovább nem akarom húzni a babázást, így is kitolódott az egyetem miatt.
2012. júl. 24. 12:16
18/28 anonim válasza:
írtam privit olvasd el légyszi
19/28 anonim válasza:
Nekem 4 fiam van es nagyon szeretnek meg egy kislanyt.De nem biztos,hogy lesz
20/28 anonim válasza:
Húú, hát ez nem semmi, gratulálok.:-)Nálunk csak 4 van, nem érzem úgy, hogy sok lenne, a gyerekeim boldognak tűnnek, szerencsére mindent meg tudunk adni nekik.7 éves-5 éves-2,5 éves és 8 hónaposak. Tudjátok engem jobban zavar a család hozzáállása...ahol 1 ill. 2 gyerek nevelődik, hát össze sem lehet hasonlítani, persze, hogy nálunk azért kevesebb idő jut, ill. több fele oszlik. És persze mégis összehasonlítják, pedig nagyon odafigyelünk rájuk, nagyon igyekszünk és nagyon szeretjük őket. A 8,5 éves unokatesójuk nálunk volt egy hetet, kislány. A nagyfiam, aki 7 éves le volt döbbenve, mert a lány azt mondta neki, hogy ő úgy szereti az állatokat, ha egy kutya vagy egy cica éhezne, meg lehetne ölni akár egy olyan kicsi babát, mint a mi 8 hónapos lányunk, hogy enni tudjon, el kell törni egy üveget, és elvágni a nyakát...én teljesen ledöbbentem, a fiam persze tiltakozott. Bocsi, de ezt csak azért írtam le, mert a mi családunk olyan, hogy kérés nélkül szórakoztatják a kicsit, amíg lezuhanyozok, nagyon törődnek egymással is. Ahol meg csak 1 gyerek van, esetleg ilyen gondolat üti fel a fejét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!