Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hetedik héten normális, hogy...

Hetedik héten normális, hogy enyhülnek a terhességi tüneteim?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Valaki egyáltalán meg sem érzi, hogy terhes. Szerencsés...

Én 15 hétig folyamatosan hánytam.

Alapvetően nem jelent rosszat, ha aggódsz, csinálj egy tesztet. Ha erős II-os, akkor nyugi. Ha netán halványabb lenne a 2. csík, akkor menj orvoshoz.

2011. júl. 13. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
A tünetek jönnek-mennek, önmagában nem jelent semmit.
2011. júl. 13. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is 7 hetes vagyok,nekem is össze-vissza vannak tüneteim és én is mindig parázok főleg ha túl jól érzem magam.Nekem is az a bajom hogy nem érzem hogy terhes vagyok inkább olyan mint egy gyomorrontás.Nagyon szeretném már érezni a babócimat.
2011. júl. 13. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 7 hetes vagyok. Tegnap egyáltalán nem fájtak a melleim! Azt hittem, frászt kapok. Ma reggel már arra ébredtem, hogy fájnak.

Tegnap egész nap öklendeztem mindentől, ma meg egyszer sem.

A tünetek jönnek-mennek, ne aggódj! Ettől függetlenül a rosszullétesdi nekem az előző babámnál a 9. héten teljesen elmúlt. De a babám köszönte, jól volt. :)

2011. júl. 13. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!