Mikor kezdődik a hetedik hónap? Hányadik héttöl?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 09:58
2/14 anonim válasza:
Szia!
A hetedik hónap az utolsó trimeszter eleje, ami a 28. héttől kezdődik.
Az első trimeszter az 1-3 hónap
a második trimeszter a 4-6 hónap
a harmadik trimeszter a 7-9 hónap
26 hetes km.
4/14 anonim válasza:
28. hétről tudok én is.
Boldog babavárást :)
26 hetes kismama
5/14 anonim válasza:
A 28. hét után töltöd be a 7. hónapot, utána kezdődik a 8. hónap, ami a 32. héten betöltött...a terhesség ui. 40 hét...
6/14 anonim válasza:
Utolsótól kérdezem, mert nem értem.
Hogy érted hogy a 8. hónapot a 32.-en töltjük? Eszerint a 33-34-35-36-37-38-39 mind a kilencedik hónap?
Én úgy tudom hogy 28. hétben kezdődik a 7. hónap.
7/14 anonim válasza:
Kihagytam a 40-et :) Tehát a 9. hónap szerinted 8 hétből áll? :) (lehet én értettem félre valamit :))
8/14 anonim válasza:
Én sem tudom sosem megmondani hányadik hónapban vagyok, ahány helyen nézi az ember, szinte annyit lehetőség van. Az én 24 hetes terhességemre egy védőnő azt mondta hogy az ötödik hónap második felében vagyok.... ki érti ezt???
9/14 A kérdező kommentje:
Hááát köszönöm, nem lettem sajnos okosabb:) ma töltöm a 27. hetet, ma léptem bele, akkor most még a 6. honapban vagyok?
2010. ápr. 23. 16:17
10/14 anonim válasza:
szia,
amikor elkezdődik a 28.heted, akkor kezded a 7. hónapod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!