Hányadik héttől kell NST-re menni? 32hetes vagyok de nekem még se védőnő se doki nem nézett szívhangot, és a doki csak 1 hónap múlva (36hetes leszek) hívott vissza. Ez normális?
Szívhangot nálam már néztek ennyi idősen, a védőben.
De NST-re csak 36 héttől kell járni.
Szia!
Szívhangot nekem is a védőnő nézett, vagyis hallgatott, és igazából bármikor lehet tőle kérni. ( pl. múlt hérvégén nagyon lusti volt a babám, ez egy kicsit megijesztett és hogy megnyugodjak, hallgattunk szívhangot....). Biztos a Te védőnődnek is van ilyen szerkentyűje, kérdezz rá!
32 hetesen, sőt már előbb is nekem 2 hetente kellett mennem. NST a 36. héttől oké, legalábbis úgy tudom, mindenkinek akkor csinálják. Én holnap töltöm a 36.-at, megyek is NST-re :) de már hetente.
További boldog babavárást!
Szívhangot nekem kb. félidőtől néznek minden alkalommal.
Nst-re mifelénk 36 hetes kortól kell járni általában.
Viszont 3 hetente kell járni már, aztán 2 hetente. Elég sok az az egy hónap. Magándoki?
Ha aggódsz, megkérheted a védőnőt, hogy nézzen szívhangot.
Nálunk is a 36. héttől van NST vagy más néven CTG.
Nekem a 20. héttől néz minden alkalommal szívhangot a védőnő. Olyan jó hallgatni egy kicsit. Azt figyeljük, mennyire egyenletes a kicsi szívhangja. Baby Dopplernek hívják azt a kis ketyerét, amivel hallgatjuk a szívhangot.
Utána NST-re a 36. héttől kell majd járnom, még nem tudom milyen gyakran.
28 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!