10 hetes vagyok. Ma voltam elsőként terhesgondozáson. Nem kellett volna vizeletvizsgálat meg vérvétel? Plusz nem jön ki a védőnő a lakásra. Legközelebb két hónap múlva kell hozzá mennem. Első babás vagyok. Ez így normális?
én is 10 hetesen voltam. nem nézett vizeletet, vért meg pláne nem. ez nekem már előtte bőven megvolt a kórházban.
hozzánk kijön jövő héten, akkor leszek 14 hetes.
de lesz még ideje kimenni a tiédnek is :)
az első babámnál a védőnő nem is jött, csak amikor megszültem.
Én magándokihoz járok+ a körzeti védőnőhöz +alkalmanként a háziorvoshoz.
A terhesgondozást a védőnő végzi?
Csak, mert ha 2 hónap múlva kell menned, akkor már 18 hetes körül leszel. S a védőnő adja a beutalót az afp-vizgálatra.
Nekem havonta kell mennem hozzá. Akkor mindig beírja az addigi vizsgálatok eredményét a kiskönyvbe, megméri a vérnyomásom+súlyom, megvizsgálja a vizeletemet + megkérdezi, milyen élményeim voltak az utóbbi hetekben.
Kijönni pedig majd a 32.hét körül fog, hogy megnézze, milyen környezetbe érkezik a baba.( Mondjuk erről nekem is van egy véleményem... A nem idén barnultaknál is megvizsgálják, hogy milyen a matrac a kiságyban, meg van-e cumisüvegmosó, meg egyéb kütyük?)
Utána pedig csak a baba születése után látogat meg minket.
Köszönöm szépen a sok választ! Így megnyugodtam.
Szép babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!