Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinos kerdes? Szerintetek...

Kinos kerdes? Szerintetek hibaztam a tanacsommal?

Figyelt kérdés

Eloszor is,elnezest kerek az ekezet nelkuli irasert,de erintokepernyosrol irok es az ekezetekkel irt szoveg nagyon lassu lett vna. A masik,hogy szeretnem ha nem szitkozodna,vagy itelkezne egyik valaszolo sem.

32 eves vagyok es van egy bnom,akivel tobb mint 14 eve mindennapos beszelgetes szinten tartunk es imadom. DE! most 26 hetes terhes,ebbol meg nem is lenne baj,egyutt el a kedvesevel,boldogok...de ez nem mindig volt igy. mielott terhes lett,nagyon osszevesztek es vedekezes nelkul lefekudt egy ferfival. 1 alkalom volt,2 nap mulva a mostani baratjaval is kibekultek es onnantol vele is rendszeres volt a szex. Ekkorra mar 1 eve nem vedekeztek. Gondolom rajottetek,hogy pontosan nem tudja ki a gyermek apja.

2 kerdesem lenne. Az egyik,hogy helyesen cselekedtem,amikor azt tanacsoltam hogy mondja el a parjanak? Ugyanis igy szules elott nagyon fel,hogy mi lesz ha nem hadonlit majd a parjara,mert a masik ferfitol van.

Felek h tonkreteszem a kapcsolatukat,ugyanis ez lesz az elso babajuk es nagyon vagynak ra es hat korban is vannak. Ugyanis ad a szavamra (enis az overe) es sztem elfogja mondani.

A masik kerdesem,hogy mennyi az eselye hogy ha nem a parjae a baba,akkor kiderul? tehat mondjuk...feltuno ha nem hasonlit az apara? mibol derulhetne ez ki? termeszetesen ha nem tolem es nem a ferfitol. Ver,vagy vmi hasonlokbol!?

nemtudom mar ensem mi lenne a legjobb,a tanacsomat mar nagyon megbantam.

2012. júl. 10. 20:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én azt mondom szerintem várja meg hogy megszületik a baba és csináltasson dns tesztet, és ha ezekután kiderül hogy nem a párjától van akkor mondja el mindenképpen. Persze ha tőle van a baba akkoris elmondhatja hogy félrelépett ha bűntudata van, de én nem kockáztatnám hogy tönkreteszek egy amúgy jó kapcsolatot és a gyerekem életét is. Mert nagyon kevés esélyt látok hogy az apa(?) vele maradna így
2012. júl. 10. 21:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha tudja anyuka az apukák vércsoportját, a sajátját nyilván tudja, a megszületett baba vércsoportja is sokmindent elárul.
2012. júl. 11. 07:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Nehogy már az Anyukát sajnáljuk. Átver egy férfit, és egy gyereket is majd. Persze a férfi a nevére veszi aztán majd mégsem lesznek együtt akkor pedig fizesse a gyerektartást más gyerekére.
2012. júl. 11. 09:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát nekünk már az ellenanyag szűrésből kiderült volna,ha nem a párom a gyerek apja,mert örökölt egy olyan antitestet a baby,ami nekem nincs,szóval csak tőle jöhetett. Kértek is vérmintát az apától. A dokim még viccelődött is, hogy ez nem okoz problémát egyenlőre,de egy dologban biztosak lehetünk,hogy az apa az apa. :D

Amúgy a vércsoportokból és RH faktorokból is kedürlhet ha nem az övé a baba.

Jobb,ha előre tisztázzák szerintem.Kellemetlen beszélgetés lesz,de meg kell tenni,már előbb meg kellett volna,mint 26 hetesen,mert a párja lehet azt mondta volna neki nem kell a baba. :(

2012. júl. 11. 09:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne emészd magad, szerintem helyesen cselekedtél, jó tanácsot adtál. Inkább most tudja meg, mint hogy később derüljön ki, mikor beleélte magát az apaszerepbe a párja. Szerintem az sokkal kínosabb. Még mindig dönthet úgy, hogy a barátnőd mellett marad. Viszont ha máshogy derül ki, szerintem akkor dühösebb lesz, és nem lesz esély az együtt maradásra sem... Ez így korrekt. Barátnőd felelőtlen volt, lássuk be. A következményeit minden esetben őneki kell vállalnia, akár elmondja akár nem. Be kellene vállalnia ezt a beszélgetést. Nem te hibáztál! :)
2012. júl. 11. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!