Tudom hogy hibáztam és most iszom a levét! Hogyan
változtassak?
nem hibáztál...bár biztos lesz pár olyan válasz amiben azt irják,h igen.
Jó anya vagy!
Fiam is sokáig velem aludt,most a lányomnál van ez.
Fiamat elöször az ágyam mellé tettem a kiságyába,majd fokozatosan távolitottam el kiságyastul a helyére:-)
2010. máj. 27. 12:58
2/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ez nálunk nem kivitelezhető!:(de azért köszi!
a 3. babánk 5 hónapos,nem is volt kiságya,rögtön közénk fektettük:)a nagy tesói is mindketten köztünk aludtak másfél éves korukig,utána könnyedén átszoktak a saját ágyukba:)Még csak szopik a kicsink,nekem is így a legkényelmesebb és imádom,hogy ilyen közel van hozzánk:)Bocs,hogy nem tudok segíteni vissza szoktatni!Csak le akartam írni..
2010. máj. 27. 13:00
4/12 A kérdező kommentje:
engem sem az zavar hogy itt van mellettem csak azt veszem észre mintha neki lenne kényelmetlen!Nem jol alszik már!
nálunk is velünk alszik a fiam, pedig 2 éves. ő mondjuk csak így szeret aludni. de ha a te babádat zavarja ez, akkor egész nyugodtan tedd a helyére, te pedig aludj a pároddal.
2010. máj. 27. 13:07
2.
Én nem tartom valószínűnek,hogy kényelmetlen Neki a hely!!Ha nyugtalan akkor az vmi mástól van!Lehet,hogy beindultak a fogcsírák!!!
2010. máj. 27. 13:20
nálunk is ez a szitu, pedig 2 gyerek van. neked nehezebb lesz az elszakadás mint neki ((: egyszerűen tedd az ágyába félálomban, vagy ha már alszik. Vagy ha nem sírós akkor elalvás előtt közvetlenül már tedd oda, először nappal, aztán ha megy akkor este is. Maradj az ágya mellett egy ideig, ha igényli
2010. máj. 27. 13:20
Szia!
Én együttaludtam minden éjszaka 6 hónapos koráig a Kislányommal! Ezt követően, amikor fogzott, szinte minden éjszekát vele töltöttem, betegség alatt szintén! Jelenleg 17 hónapos, beteg, vele alszom! 16 foga kint van! Amikor nem volt sem betegség, sem fogzás, mindig szépen aludt a kiságyában! Nem kell félni tőle, hogy hozzászokik! Nagyon pici még hozzá! Egyébként pedig melletted van a legjobb helyen! Akkor kényelmetlenebbé válhat neki, ha elkezd már forogi éjszaka! De mi ezt is megoldjuk, pedig egyszemélyes heverőn alszunk ketten! :-)
2010. máj. 27. 13:23
14 hónapos a lányom, én a mi ágyunkban magam mellett altatom el, majd mikor mélyen alszik, rá 1-2 órára, akkor átrakom a kuságyba. Én így szoktam meg az elejétől. Volt hogy felébredt és vissza feküdt közénk, de utánna megint átvittem a szobájába.
2010. máj. 27. 13:39
Az én 16 hós kislányom is mellettem alszik el cicin és később beteszem a kiságyba. Éjszaka mikor felébred cicizni, utána már nem teszem be a kiságyba, ott marad köztünk, mert van hogy ő még motoszkál egy kicsit és utána alszik vissza, vagy többször is felébred még hajnalba. Én nem is tudtam volna külön szobába aludni tőle, minidg azt figyeltem vesz-e levegőt. Nagyon féltem a bölcsőhaláltól. Szerintem ez a normális, hogy aggódsz érte.
2010. máj. 27. 13:56
Kapcsolódó kérdések: