Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinos kerdes? Szerintetek...

Kinos kerdes? Szerintetek hibaztam a tanacsommal?

Figyelt kérdés

Eloszor is,elnezest kerek az ekezet nelkuli irasert,de erintokepernyosrol irok es az ekezetekkel irt szoveg nagyon lassu lett vna. A masik,hogy szeretnem ha nem szitkozodna,vagy itelkezne egyik valaszolo sem.

32 eves vagyok es van egy bnom,akivel tobb mint 14 eve mindennapos beszelgetes szinten tartunk es imadom. DE! most 26 hetes terhes,ebbol meg nem is lenne baj,egyutt el a kedvesevel,boldogok...de ez nem mindig volt igy. mielott terhes lett,nagyon osszevesztek es vedekezes nelkul lefekudt egy ferfival. 1 alkalom volt,2 nap mulva a mostani baratjaval is kibekultek es onnantol vele is rendszeres volt a szex. Ekkorra mar 1 eve nem vedekeztek. Gondolom rajottetek,hogy pontosan nem tudja ki a gyermek apja.

2 kerdesem lenne. Az egyik,hogy helyesen cselekedtem,amikor azt tanacsoltam hogy mondja el a parjanak? Ugyanis igy szules elott nagyon fel,hogy mi lesz ha nem hadonlit majd a parjara,mert a masik ferfitol van.

Felek h tonkreteszem a kapcsolatukat,ugyanis ez lesz az elso babajuk es nagyon vagynak ra es hat korban is vannak. Ugyanis ad a szavamra (enis az overe) es sztem elfogja mondani.

A masik kerdesem,hogy mennyi az eselye hogy ha nem a parjae a baba,akkor kiderul? tehat mondjuk...feltuno ha nem hasonlit az apara? mibol derulhetne ez ki? termeszetesen ha nem tolem es nem a ferfitol. Ver,vagy vmi hasonlokbol!?

nemtudom mar ensem mi lenne a legjobb,a tanacsomat mar nagyon megbantam.

2012. júl. 10. 20:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%

Szia! Hat ez nagyon kinos :((

Van ra esely, hogy kiderul. En 15 hetes terhes vagyok, es a parom mindenkepp szeretne őssejtet levetetni, ha megszuletik a baba. Ezaltal ha barmi baj van az apaval, akkor ugye gyogyithato o is avval, es itt kiderulne pl.

Vagy ha barmiert dns vizsgalatot ker, mert meghall egy pletykat, hogy nem az ove a baba, vagy katja, hogy egyaltalan nem rajuk hasonlit.

Nagyon rossz helyzet ez :S

2012. júl. 10. 20:30
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jót tanácsoltál, ugyanis ismerős ez a helyzet. Fontos tudni és tisztáznia a barátnődnek a mostani barátjával hogy nem biztos hogy ő az apa. Gondoljon bele, ha azt hiszi hogy az övé, és már beleéli magát hogy az övé és kiderül mégse? Az ismerősöm DNS vizsgálatot csináltatott mikor megszületett, és kiderült hogy a másik pasi az apa. Elég sok zűr volt belőle, mert gyerektartást is fizetni kell annak akié a gyerek. A másik, a barátnőd végig ezen fog örlődni, és ez a babának se jó. Szóval beszélj a barátnőd fejével, hogy mondja el a barátjának, hogy nem biztos hogy ő az apa!
2012. júl. 10. 20:31
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinek jobb ha előbb kiderül. Sok féle képen kiderülhet, az hogy hasonlít rá az nem törényszerű. Akkár az uknagymamára is hasonlithat.
2012. júl. 10. 20:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Kár hogy a másik férfivel nem védekezett! Nekem az egyik barátnőm TUDTA, hogy nem a párjától vár gyereket, és már 4. osztályos a kissrác és az "apja" nem sejt semmit. Azóta született egy közös fiuk is.

Nem tudom mi a jobb elmondani-e vagy nem, mert ha meg mégis a párjáé, akkor akár tönkre is mehet a kapcsolatuk ez miatt. Ha meg nem az övé, akkor gerinctelenség abban a hitben hagyni, hogy ő az apa.

2012. júl. 10. 20:32
 5/15 anonim ***** válasza:
Na előbb véletlenül küldtem el. De a lényeg, hogy szerintem ez a legszörnyűbb amit egy Anya megtehet.
2012. júl. 10. 20:33
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nekem van egy 3 honapos pici babam,ezert is meg mert imadom a bnom,nagyon megvisel a dolog. felek h az en tanacsomra a parja elhagyja es majd en leszek a hibas. de ezt lattam a legjobbnak. igazatok van teljesen mindenben.
2012. júl. 10. 20:40
 7/15 anonim ***** válasza:
nagyon nehéz kérdés, én a helyedben nem tanácsoltam volna semmit, akármilyen jó barátnőd, könnyen lehet h a párja elhagyja és valóban a végén te leszel a bűnbak. Értem hogy jót akarsz, de ez az ő életük. Egyébként voltam hasonló szituban, szerencsére a barátnőm el akarta mondani a párjának hogy kétesélyes a dolog és nem kért tanácsot tőlem. Méret alapján kiderült hogy "rossz" embertől van a baba és a lány elvetette, pedig a párja még így is megtartotta volna hogy tudta hogy nem az övé. Engem meg az viselt meg hogy ennyi egy élet, ennyin múlik,ezért kellett meghalni egy babának, de nem az én életem. Egyébként kérdésedre a válasz, lehet hogy nem fog senkire hasonlítani mert valami "távolabbi" rokonra hajaz majd, mint pl az öcsém, de amin lebukhat leghamarabb a barátnőd az az, ha a vércsoport nagyon nem stimmel a gyereknél, tehát nem rakható össze anyu meg apu vércsoportjaiból.És ez bármelyik vérvételből kiderülhet. Mindenesetre így látatlanban is örülök hogy megtartotta, bárkié is.
2012. júl. 10. 21:08
 8/15 anonim ***** válasza:

Valahogy nem tudna DNS-t szerezni a párjától? Vagy ha nem a párjától akkor a másik férfitól. És akkor kiderülne kié a baba. Nem szép dolog, de ha a párjáé a baba akkor megnyugodna, és nem kellene, hogy emiatt veszekedés legyen. Ha pedig nem közös a baby akkor elmondani mi is a helyzet.

[link]

2012. júl. 10. 21:09
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
nem olvastam utána, de szerintem dns tesztbe bele kell egyeznie mindkét félnek, bevitt hajszálat nem hiszem hogy bárkinek bevizsgálnak...
2012. júl. 10. 21:32
 10/15 anonim ***** válasza:

ma 21:09

Igen most néztem utána, kell minden fél beleegyezése írásban. Akkor viszont a kalandos pasival kellene beszélni, hogy egyezzen bele. :/

2012. júl. 10. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!