Kinos kerdes? Szerintetek hibaztam a tanacsommal?
Eloszor is,elnezest kerek az ekezet nelkuli irasert,de erintokepernyosrol irok es az ekezetekkel irt szoveg nagyon lassu lett vna. A masik,hogy szeretnem ha nem szitkozodna,vagy itelkezne egyik valaszolo sem.
32 eves vagyok es van egy bnom,akivel tobb mint 14 eve mindennapos beszelgetes szinten tartunk es imadom. DE! most 26 hetes terhes,ebbol meg nem is lenne baj,egyutt el a kedvesevel,boldogok...de ez nem mindig volt igy. mielott terhes lett,nagyon osszevesztek es vedekezes nelkul lefekudt egy ferfival. 1 alkalom volt,2 nap mulva a mostani baratjaval is kibekultek es onnantol vele is rendszeres volt a szex. Ekkorra mar 1 eve nem vedekeztek. Gondolom rajottetek,hogy pontosan nem tudja ki a gyermek apja.
2 kerdesem lenne. Az egyik,hogy helyesen cselekedtem,amikor azt tanacsoltam hogy mondja el a parjanak? Ugyanis igy szules elott nagyon fel,hogy mi lesz ha nem hadonlit majd a parjara,mert a masik ferfitol van.
Felek h tonkreteszem a kapcsolatukat,ugyanis ez lesz az elso babajuk es nagyon vagynak ra es hat korban is vannak. Ugyanis ad a szavamra (enis az overe) es sztem elfogja mondani.
A masik kerdesem,hogy mennyi az eselye hogy ha nem a parjae a baba,akkor kiderul? tehat mondjuk...feltuno ha nem hasonlit az apara? mibol derulhetne ez ki? termeszetesen ha nem tolem es nem a ferfitol. Ver,vagy vmi hasonlokbol!?
nemtudom mar ensem mi lenne a legjobb,a tanacsomat mar nagyon megbantam.
Szia! Hat ez nagyon kinos :((
Van ra esely, hogy kiderul. En 15 hetes terhes vagyok, es a parom mindenkepp szeretne őssejtet levetetni, ha megszuletik a baba. Ezaltal ha barmi baj van az apaval, akkor ugye gyogyithato o is avval, es itt kiderulne pl.
Vagy ha barmiert dns vizsgalatot ker, mert meghall egy pletykat, hogy nem az ove a baba, vagy katja, hogy egyaltalan nem rajuk hasonlit.
Nagyon rossz helyzet ez :S
Kár hogy a másik férfivel nem védekezett! Nekem az egyik barátnőm TUDTA, hogy nem a párjától vár gyereket, és már 4. osztályos a kissrác és az "apja" nem sejt semmit. Azóta született egy közös fiuk is.
Nem tudom mi a jobb elmondani-e vagy nem, mert ha meg mégis a párjáé, akkor akár tönkre is mehet a kapcsolatuk ez miatt. Ha meg nem az övé, akkor gerinctelenség abban a hitben hagyni, hogy ő az apa.
Valahogy nem tudna DNS-t szerezni a párjától? Vagy ha nem a párjától akkor a másik férfitól. És akkor kiderülne kié a baba. Nem szép dolog, de ha a párjáé a baba akkor megnyugodna, és nem kellene, hogy emiatt veszekedés legyen. Ha pedig nem közös a baby akkor elmondani mi is a helyzet.
ma 21:09
Igen most néztem utána, kell minden fél beleegyezése írásban. Akkor viszont a kalandos pasival kellene beszélni, hogy egyezzen bele. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!