Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek nem hibáztam h...

Szerintetek nem hibáztam h hagytam ennyit enni? Többi lent

Figyelt kérdés

tettem nemrég fel egy kérdést itt és a baba rovatban is, h 9hetes babám mért sir mindig az utolsó etetés után ha már nem éhes. anyatejes de kap pótlást is mert nem elég a tejcsi(ebbe most ne menjünk bele h mi meg mért, rajta vagyok h növeljem,de per pill nem elég).napközben 100-130akkal gyönyören elvan(ennek nagyobb része anyatej)este fürcsi után viszont 140-150 után keservesen sirt még fél orát, és sok vizet ivott rá és nagy nehezen aludt el,ez olyan másfél orás kör.(hasa nem fáj,nem beteg, nem fogzik semmi extra nincs)

többen mondtátok h lehet h mégiscsak enne még a baba..na mondom most megnézem h mennyi is az annyi.50et szopizott,és utánna megevett még 140tápszert. majd elégedetten elengedte az üveget, büfizett, letettem kb 10percig még nyöszörgött kicsit és ko.alszik mint a bunda. de 190nem sok neki? 10hetes, 5,3kg-os fiucska. nem szeretném ha kitáguna a kis gyomra vagy ilyesmi. vagy ő már ehet ennyit ha kér? előre is köszi a véleményeteket!

2010. júl. 26. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy napközben sem lakik teljesen jól,és ezt az est evéssel pótolja.Mivel ilyenkor nyűgösebb jobban sír,mint nappal.az én fiam 10 hónaposan eszik reggel 190-200-ml-t.Egy 10 hetes babának ez nagyon sok.Amúgy amit eléraksz azt megeszi.Márcsak a cumizás miatt is.
2010. júl. 26. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kellene folyamatosan méricskélni, csak magadat idegesíted vele. Bízdd rá, annyit eszik, amennyire szüksége van. Te csak biztosítsd a tápanyagot és a büfihelyzetet ;)
2010. júl. 26. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Az enyém egy hónapos és 160-at megissza napközben, este és éjjel viszont van hogy fél egy óra múlva még kell neki csinálnom. És hiába nem akarok addig sir és keres amig nem adok neki. Megkapja és rögtön elalszik. És az mellett még egy kis cici is van neki. Ez a 3. baba, és nem vagyok megijedve, hogy esetleg sok lenne, mert a két nagyobbik gyerkőcöm is ilyen étkes volt. Doki nem mond semmit, hogy baj lenne, ilyen fajta, ennyi. A nagyobbak is két hónaposan megették a 200-at és volt hogy nem birták ki a 3 órát.

:-)

2010. júl. 27. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha sok lenne neki, akkor visszahányná/bukná szerintem. Legalább is az én babám ezt teszi. Igaz ő csak anyatejes. Nem tudom, a tápszernél hogy működik.
2010. júl. 28. 15:22
 5/5 A kérdező kommentje:
az én picim a 2,5hónnapja alatt összesen2x bukott. egyzser a kórházban,egyszer mikor hazahoztuk másnap(szerintem tuti attól a cukros löttytől amit itattak vele:S) azóta egyszer sem szerencsére.
2010. júl. 28. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!