Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egy hete hagytam abba a...

Egy hete hagytam abba a szoptatást, (két és fél év után), és a melleim még mindig meg vannak duzzadva. Meddig lesz még ilyen duzzadt?

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
22 hónapig szoptattam, amikor abbahagytam még legalább egy hónapig éreztem, hogy lenne még tejem, kétszer fejnem is kellett. Aztán szépen elapadt.
2011. febr. 16. 21:08
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ, hát én is attól félek, hogy majd fejnem kell majd. telefonáltam a nőgyógyászomnak, ő azt mondta, ne csináljak semmit, majd elapad, és ne igyak sokat.

remélem kapok még válaszokat, de most megyek aludni. jó éjt

2011. febr. 16. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 20 hónapig szoptattam a kisfiamat,nekem is meg voltak még 1-2 hétig duzzadva a melleim, sőt az egyik még be is csomósodott. A csomót kimasszíroztam,egy kevés tejet kézzel fejtem ki mindegyik mellemből,mert már nem tudtam ráfeküdni úgy fájt. Ezután már sokkal jobban éreztem magamat,pár nap múlva már nem volt semmi gond.
2011. febr. 16. 22:59
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2011. febr. 17. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!