Ki milyen pózban oldotta\oldja meg a szexet?
Pórázt olvastam véletlenül... :)
Hát van a kiskanál-nagykanál, vagy kiskifli-nagykifli póz, amikor a párod van mögötted, ami jó lehet, vagy odacsúszol az ágyszéléhez, párod áll, vagy térdel a padlón/szőnyegen/párnán és tartja a lábaidat. Vagy pedig fotelre/kanapéra feltérdelsz, párod pedig mögötted áll, így tudsz támaszkodni, a pocidat is oda tudod támasztani, csak vigyázni kell, hogy párod ne lökjön túl nagyokat. Vagy pedig klasszikus lovagló póz. Ezeket olvastam a terheskönyvemben, de mi nem alkalmazzuk őket mert egyáltalán nincs szex (nem kívánom és rosszul is esik meg rosszul vagyok tőle), csak a páromnak kedvezek.
Remélem segítettem!
21 hkm
Ebben a korban a farkaspóz az ajánlott!
/ül a férjed a luk mellett és vonyít/. Az utolsó hat hétben nem javasolják a szeretkezést.
Nálunk bevált: oldalt feküdtem, és a párom hátulról "érkezett".
Hát én ott még nem tartok,de oldalt fekve hátulról...ezt tudom ajánlani.Pocit nem nyomja semmi,és kényelmes.
31hkm
Én hanyatt fekszem, semmi baj, minden jól megy :)
40+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!