Ha együtt vagyok a párommal, mennyi ideig nem szabad kimosni a "hatóanyagot", ha babát szeretnénk? Ki hogyan oldja/oldotta meg?
Egyátalán nem szabad kimosni. Ha babát szeretnél legjobb ha szex után még egy jó félórát heverészel az ágyban, ha utána zuhanyzol akkor a hüvelyedet csak kívülről mosd meg.
Mélyebben és jobban beömlik az anyag ha a szex alatt te vagy alul és a feneked alá egy párnát teszel.
Szia!
Amíg direktbe próbálkoztunk, gyertyáztam, vagy feküdtem az ágyban reggelig. Raktam egy betétet a bugyiba, hogy odafojjon, ha kifolyik a "hatóanyag".
Aztán amikor nem próbálkoztunk direktben, úgy "védekeztünk", hogy mindig kifolyattam rögtön a "hatóanyagot". Az eredménye: most 1éves a kisfiam:)
A múlt hónapban szintén így "védekeztünk" :) Az eredmény: 4 pozitív terhes teszt:)
Szerintem ki ne mosd, de ha kifolyik, az nem baj. Egy része úgyis bent marad:)
Magadnak tegyél be betétet az akció utánra, akciókor pedig legyen alattatok törölköző:)
És akkor nem kell 2 naponta ágyneműt mosnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!