Akinek a hozzátáplálás során kezdett jól apadni a teje, és a babája a tápszert nem ette, a tejpépet pedig legnagyobb jóindulattal is csak ímmel-ámmal, hogy oldja/oldotta meg a tejalapú étkezéseket?
Ugyanebben a cipőben járok, 7 hós baba, kevéske anyatej és a tápszert nem fogadja el. Én próbálok mást adni, délelőtt gyümi, ebédre főzelék (néha már husival) és du- estefelé a tejpép, persze a fél adagnál is kevesebbet tudok csak belediktálni. Este meg óránként a szopi- de a tápszer csak azért sem kell. Sőt, se tea, se víz, se más folyadék. Sajnos ez van, csak remélem, h hamarosan megváltozik.
1 éves kora után majd kipróbálok valami babatejet, vagy édesebb-ízesített tápszert, az orvosunk azt mondta, nem kell ragszkodni a napi 500 ml tej-alapú étkezéshez, ha már mást is eszik.
szia,
az én babám semmi mű tejet nem hajlandó elfogadni
ameddig tudtam szoptattam, naponta többször is, még akkor is ha úgy éreztem üres a mellem, mert olyankor is szopizott 80-100 ml
a tejpépet egyáltalán nem fogadta el, a babatejet sem, a bolti tejet sem, végül kiderült, h allergiás a laktózra, és csak savanyított tejterméket kaphat
úgyhogy hetente kétszer kap tehéntúrót, vagy tejföllel pici sóval, vagy gyümölccsel pici mézzel, nagyon szereti mindkét változatot.
mindennap kap sajtot, joghurtot, a rántottát vajon sütöm, a levesbe tejfölt kap,
nem egyszerű kitalálni
Próbáld ki a Beba 2 vaniliásat! (tescoban most akciós, 3ezer helyett 2ezer egy 600 g-os)
Enyém sem evett meg semmilyet 8 hónap anyatej után, pépből pedig nem tudtam olyan mennyiséget adni, végül ezt megitta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!