Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik voltak a tüneteitek...

Mik voltak a tüneteitek miután elment a nyákdugótok?

Figyelt kérdés
reggel elment a nyákdugóm,azóta hol émelygek,hol mindent össze vissza ennék,görcsölgetek-keményedek,lazább széklet.
2012. júl. 10. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem utána egyből jöttek a fájások is...
2012. júl. 10. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Én rendszertelenül görcsölgettem,keményedtem.A laza széklet is stimmel.Én szülés előtt kb 5-6 alkalommal mentem wc-re,másfél napra rá megszületett a fiam.Van aki émelyeg sőt hány is szülés előtt.
2012. júl. 10. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem semmi. 37. héten ment el a nyákdugó és a 41. héten szültem.

A lazább széklet az lehet egy jel, az oxitocin felszabadul a szervezetben és az okozza.

2012. júl. 10. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 36-37.hét körül ment el! Utána nem volt semmi panaszom! 39.hétre szültem, előtte 1 héttel volt nekem hasmenésem pár napig és hányingerem! Szülés előtt 1-2 nappal minden elmúlt és azon kívül, hogy a szülés napján nem mozgott a lányom annyira és rettentően lusta voltam, egész nap csak ültem, feküdtem, semmi különöset nem érzetem! És este 1 váratlan pillanatban elfolyt a magzatvíz! :)

2012. júl. 10. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem mindkétszer már aznap meglett a babám, laza széklet + hányás is volt, és rögtön jöttek a fájások , hányadik hétben vagy?
2012. júl. 10. 15:11
 6/7 anonim ***** válasza:
erős rendszertelen jóslók 24 órán keresztül
2012. júl. 10. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mikor szültél meg végülis! Jóbabázást! :-)

2012. nov. 19. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!