Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen tüneteitek vannak a...

Milyen tüneteitek vannak a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Írjátok le kérlek nekem, milyen tüneteitek vannak. Mindenre mindenre!!!!kiváncsi vagyok. Has-mellfeszüléstöl kezdve görcsökön át vérzés minden!

2012. jún. 19. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
először is: a terhesség melyik szakaszára vagy kiváncsi?
2012. jún. 19. 19:01
 2/8 A kérdező kommentje:
elejétől a végéig :))))bármelyik szakaszban
2012. jún. 19. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Az elején csak aluszékony voltam.A 10.héttől kezdődött az igazi rosszullét.Napi 2x hánytam,rosszul voltam,szinte csak feküdtem.Nagyon nem mentem semerre mert a hányinger egésznapos volt.Ez a 16.hétig tartott.Utána jobb lett,a végén meg az iszonyatos derékfájás volt.Kb ennyi.
2012. jún. 19. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
1 vagyok: mindenkinek más kombinációban jönnek a tünetek, van hogy alig van, van hogy nagyon sok. nekem elég szerencsésnek mondható ahhoz képest a várandósságom...az elején nagyon aluszékony voltam és kb 3 hétig volt egy enyhébb émelygős időszakom, de sosem hánytam és nem okozott gondot az étkezésemben. azóta semmi problémám nincsen. fizikailag olyan változások vannak, hogy nagyobb lett a mellem-mellfeszülés eddig csak az elején volt-, nő a hasam-ez miatt olykor méhszalagnyúlás..stb.érzek. a bőröm, hajam szép, kiegyensúlyozott és boldog vagyok. 23 hetes vagyok kb 8-9kg ot híztam, amire sokan hüledeznek-fórumokon-de ez a valóságban nem tűnik ennyinek, csak a hasam és a mellem nőtt és egy pici a combomra, de ettől még mindig nagyon sugárzónak érzem magam:) mocorog a kisfiam, imádom ahogy nő és fejlődik a testemben, boldog vagyok, hogy életet adhatok neki!:) szval nekem ilyen "tüneteim" vannak :) te hány hetes vagy?
2012. jún. 19. 19:57
 5/8 A kérdező kommentje:

23 vagyok, és most fogunk belekezdeni a babaprojektbe, csak néha annyira tudatlannak érzem magamat :)))))

szóval, igazán az émelygős hányinegeres, hányós időszak érdekel a terhességből, de jó tudni milyen más tünetek lehetne még :) mennyire erősek ezek a hányingerek? és ha szedek mondjuk b6 vitamint, mennyire mulasztja el?

várom mások tüneteit!

2012. jún. 19. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:

3.vagyok

Nekem nem mulasztotta el a B6

2012. jún. 19. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
1 vagyok: ahogy előttem is írták van akinek használ van akinek nem...van akinek elő sem jön, vagy tart pár hétig mint nekem, de van akinek akár egész végig :(
2012. jún. 19. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Azon se lepődj meg, ha semmilyen tüneted nem lesz. Nekem nem volt. Ha nem látom az ultrahangon, el sem hiszem, hogy terhes vagyok. Az utolsó hetekben kicsit feszült az alhasam, és gyakran kellett pisilni mennem. De addig semmi!
2012. jún. 20. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!