Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltak tipikus terhességi...

Voltak tipikus terhességi tüneteitek a terhesség legelején? (4-5hét) vagy csak utána jöttek? MIKOR? MILYEN?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem, elkaptam valami vírust: hányinger, hasmenés, rossz közérzet. Ez volt tavaly karácsonykor. Aztán nem jött meg a menstruációm. Férjem vett egy tesztet, tíz másodpercen belül kiderült, hogy pozitiv. Csak január negyedikén tudtam orvoshoz menni, akkor derült ki, hogy hat hetes áldott állapotban vagyok.
2010. ápr. 18. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én 12 hetes voltam,mikor kiderült h terhes vagyok..semmi tünetem nem volt,ami tipikus terhességi tünet(hányinger,mellfeszülés-növekedés ilyesmik)székrekedésem volt,e az annyi mindentől lehet..nem terhességre gondoltam.az kb a 20hétig állt fent, utánna visszaállt.nem mindenkinél vannak ezek a kezdp tünetek,engem is elkerültek:) ma már 36hetesek vagyunk
2010. ápr. 18. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 4 hetesen tudtam meg.Nem volt semmi különös érzésem.Egy dolog volt gyanús:" mindjárt megjön " érzésem volt már 5 nappal az elmaradt vérzés előtt.Ha megjött volna, akkor előtte csak 1 nappal szurkált volna a hasam.És néha olyan álmosság tört rám, hogy csak vonszoltam magam, és le kellett feküdnöm.De ezeken kívül semmi.A 6. héten kezdődtek a klasszikus tünetek, szerencsére hányás nélkül.
2010. ápr. 18. 15:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Mensi előtt mindjárt meg jön érzésem volt, ez még nem is lett volna gyanus, mert midnig volt, viszont nagyon ingerült voltam minden apróságon kiakadtam, sírtam, üvöltöttem, párom mondta, h szerinte terhes vagyok, és lehülyéztem, h tuti nem, aztán rávett, h vegyek egy tesztet, vettem és mensi előtt 3 nappal pozitív lett, aztán az 5-6. héten elkezdődött a hányinger, de hányás nélkül. 7. hét környékén a mellfeszülés, majd a 10. hét környékén eltűnt minden. Most már 37 hetes vagyok!
2010. ápr. 18. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Kb a 6. hétig menstruációs érzés, aztán még 1-2 hétig étvágytalanság és kb 8 hetesen jött a róka napi többször.
2010. ápr. 18. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:
A 4-5. hétben voltam mikor a férjem fogott gyanút, hogy babás lehetek. De én nem érzetem semmi változást aztán egynap úgy fájt a mellem, hogy simogatnom kellett, hogy könnyítsek a fájdalmamon...aztán hétfő, kedd....és a hirtelen hányás a fogmosás után. Azt hittem, hogy a fogkefe okozta mert voltak ilyen problémáim korábban. De nem tudtam elindulni munkába időben...és aztán minden reggel hánytam de annyira jól voltam, semmi fáradtság, semmi nyomorult érzés, hogy csak 3 napra az első jel után voltam hajlandó tesztet csinálni és akkor is csak úgy, hogy a férjem nagyon erősen megkért rá. Bika erős 2 csík volt az eredmény. Olyan váratlanul jött mert olyan régen próbálkoztunk, hogy nem hittem el, aztán 2 nappal később csináltam egy másik tesztet az is vastag 2 csík...most maradt abba a 13. héten a hányás. Szerencsés vagyok, mert le tudok pihenni a munkahelyemen egy órára minden nap. Estére azonban totál kész vagyok. Az orrom mint a K-9 kutyáké, sütemény és édesség környékére sem megyek...hallelujah!
2010. ápr. 18. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem folyton "mindjárt megjön" érzésem volt 4-5 hetes lehettem akkor kb. a melleim nagyon fájtak, akkor még nem is gyanakodtam arra, hogy terhes vagyok, máskor is késett már, aztán 6 hetes voltam amikor már gyanítottam, hogy valami nincs rendben, de nem voltak tüneteim egészen a 8. hétig, amikor is reggelente hánytam :) de csak 10 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok, végig arra gondoltam, hogy valami gyomorrontásom van vagy ilyesmi, eszembe sem jutott a terhesség :):)

15h km

2010. ápr. 18. 20:20
 8/9 anonim ***** válasza:

nagyon egyénfüggő.

Nekem az első 12 hétben a mellem feszült, émelyegtem, nem esett jól enni, de ha nem ettem, nagyon rosszul kezdtem lenni.

12-14 hétben kifejezetten rosszul voltam, hányás, minden fájt.

15-27 csak ha túlhajtom magam, akkor kezdek rosszul lenni. kevésbé kapok levegőt, savas érzést érzek sokszor a nyelőcsövemben. de ez már bírható időszak.

(még csak itt tartunk.)

2010. ápr. 19. 08:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Bár ott tartanék már én is!!! :(
2010. ápr. 19. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!