Kismamák, nektek a terhesség elején milyen tüneteitek voltak?
Nekem az álomsságon/állandó fáradtságérzeten kívül az égvilágon semmi tünetem nem volt az első várandósságnál. A másodiknál is csak annyi volt pluszban ezek mellé, hogy gyakrabban jártam pisilni.
De ennyi
én mielőtt pozitívat teszteltem iszonyatosakat pukiztam már egy hete..nem értettem mégis miért van most bajom karfioltól, meg kb. mindentől, mikor előtte semmi..?:)) ez most is van bizonyos ételek után, és irtó büdős és különös, mert soha életemben nem voltam egy fingós típus..:)
aztán utána úgymond klasszikus fáradtság, álmosság, puffadás, enyhe émelygés, de szerencsére csak egy 8-9 napot volt. és hát állandó éhségérzet, úgy kb. min.2-3 óránként ennem kell..szex nem érdekel, motiválatlan vagyok a feladatok elvégzésében, úgy mindig csak "besüllyednék", de állítólag ez változni fog..:)
De más egyedit nem mondhatnék (eddig).
A szokásos tüneteke kívül az elsővel, és most a másodikkal is hajnali kettőkor felébredek, és ötig forgolódok.
Ez az egész kilenc hónap alatt így volt, most is úgy tűnik, h megmaradt ez a "jó szokás".
ma 18:31 HEHEHE, mintha én írtam volna, minden szó igaz rám is! :)
Az első két fiammal hánytam a 20. hétig, más bajom nem volt. Most meg amiket felsoroltál az mind. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!