Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák hogy álltok az evéssel?

Kismamák hogy álltok az evéssel?

Figyelt kérdés
Ilyen melegben miket esztek?Bírtok egyáltalán normálisan étkezni?Vagy csak a gyümölcsök meg hasonlók csúsznak le?
2012. júl. 10. 07:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az a rossz, hogy érzem az éhséget, de amikor elkezdek enni, akkor elkap az undor. Inkább gyümölcsök csúsznak könnyebben. :)

Estére viszont úgy megéhezek, hogy könnyű szendvicsekből akkor már tudok enni.

2012. júl. 10. 08:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Szia.Köszi hogy írtál!És hány hetes vagy?
2012. júl. 10. 08:25
 3/10 anonim ***** válasza:

szia

nekem nappal kb. semmi nem megy le a torkomon, egész nap 2 zsömlét tudok letuszkolni és a gyümik sem kellenek, nem esnek jól :( estére tudok enni, de akkor sem hihetetlen sokat, de többet mint egész nap.

15+5 hkm

2012. júl. 10. 08:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia! Reggelizni nem szoktam alapból sem, mert fáj tőle a gyomrom, ebédre eszünk valami husit salátával, este meg általában gyümölcs, vagy megint csak saláta. Ilyen melegben az embernek főzni sincs kedve, nem hogy enni. :)

(tegnap este éjfélkor bevágtunk a párommal egy-egy smack levest két szem virslivel, olyan de olyan jól esett!!!)

21 h km

2012. júl. 10. 08:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én megint ott tartok ahol a legelején... alig bírok enni.

A terhesség elején azért mert émelyegtem, csak a pirítós és a szárazabb kaják mentek le, most meg azért mert a pici már nyomja a gyomromat, legalábbis csak ettől lehet.... :)

Reggelire könnyű dolgok mint pl. pirítós, ebédre rendesen főtt étel, levessel- ehhez ragaszkodok, aztán uzsonna időben gyümölcs, vagy saláta, és vacsira megint valami szendvics vagy ilyesmi. De ezek már mind kis adagok, és még így is meg kell állnom evés közben :)

Ez van :) De nem is híztam még :)

27hkm

2012. júl. 10. 08:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én sem tudom mit egyek,legszívesebben semmit nem ennék,de a Kisfiam miatt csak tömök magamba egy pár falatot.A főtt kaja nem nagyon megy,a szendvicsekből meg már elegem van.Mostanában a dinnyét,sárgabarackot,jégkrémet eszem.

35hkm

2012. júl. 10. 09:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is alig eszek, többnyire gyümölcsöket és szendvicseket, nem főzök ilyen melegben, meg jó sok jégkém :)

Szedem a vitaminokat, biztos vagyok benne hogy így is megkap a baba mindent, amire szüksége van.

29 hkm

2012. júl. 10. 09:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én rendesen eszek,valami könnyű reggelit,ebédet,vacsorát is. Köztes időben pedig leginkább barackot,dinnyét,banánt,joghurtot. Nincs most valami hatalmas étvágyam.. Persze ez nem baj :))

29 hkm

2012. júl. 10. 11:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én is rosszul állok vele, de Anyukám "megmentett"! Kitaláltuk, hogy főztem egy nagy lábos gyümilevest, van benne minden féle gyümölcs és jól lehűtöttem! Ezen élek lassan egy hete! :-) Vitamin is, szénhidrát is, folyadék is van benne! Nem is tudom miért nem jutott előbb eszembe!:-)

Üdv, 25 hkm

2012. júl. 10. 11:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

13+4 hetes.

2012. júl. 11. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!