Kismamák, ki hogyan reagált/mit érzett mikor megtudta hogy kisbabát vár?
Én elsírtam magam mikor pozi lett a tesztem,mivel a 6.hónapban sikerült a baba.Azt sem tudtam mit érzek és,hogy végre el merjem-e hinni.:)
22hkm
En mindket alkalommal biztos voltam a pozitiv tesztben, meg mielott csinaltam volna, de a teszt volt az elso tenylegesn, fizikalis bizonyitek arra, hogy igen, tenyleg terhes vagyok. En mindket alkalommal nagyon sirtam. Aztan elkezdtem beszelni a hasamhoz, mint egy hulye, hogy: Szia! Hat tenyleg itt vagy a pocimban?
(nah, most megint sirok)
Aztan kedvesem meg aludt, odamentem hozza, ugy, zokogva, ahogy voltam, erre felugrott, hogy mi van, mi van. Mondtam neki, krokodilkonnyek kozott, hogy terhes vagyok. Erre atkarolt, es azt mondta, hogy hat az nem baj, ezert nem kell sirni. Hihihi Meg kesobb is megkerdezte, hogy en akkor biztos, hogy akarom ezt a babat, mert annyira sirtam, mikor kiderult. :-)
Elsőnel sirtam,nem tudtam elhinni,nem terveztuk,de amikir meghallottam a szivvereset akkor tudatosult bennem,hogy babat varok,akkor mar oromkonnyem volt :)
Masodiknal orultunk,terveztuk.
Most nem terveztunk harmadikat,orulunk is meg nem is,sajnos rossz anyagi helyzetbe vagyunk,de megoldjuk majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!