Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak, akik orvost valtotta...

Kismamak, akik orvost valtottatok terhesseg alatt, hogy kozoltetek a nogyogyaszotokkal hoy "elhagyjatok ot ey masikert"?

Figyelt kérdés
:-D ez igy eleg viccesre sikerult de a lenyeg tiszta... Azert is vagyok gondban mert eloszor felfogadott oros volt aztan kozoluk hogy anyagilag nem fogjuk tudni vallalni a havidijjat, igy el kezdtem hozza sztk.ba jarni korzetileg vegul van ugyanott egy masik doki aki maskepp all hozza az egesz terhesseghez es ezert inkabb o hozza mennek.... Jo hosszan leirtam de remelem ertheto....:-$ jart mar valaki igy kozuletek? Hogy zartatok le a dolgot?
2012. júl. 6. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Én jártam egy dokihoz, aki a terhességem első 11 hetében már lehúzott 44 ezerrel és akkor még a laborokat nem is számoltam, amit szintén maszekba írt ki. :(

Elegem lett, és egyszer csak nem mentem hozzá többet. Ennyi. Nem szóltam neki semmit, kerestem egy sokkal jobb dokit, neki annyit mondtam, hogy úgy hallottam ő jobb doki, ez legyezgette a hiúságát és még igaz is volt ráadásul. :)

Boldog babavárást!!!! :)

2012. júl. 6. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, de szerintem ez csak nekünk kellemetlen.... Én sem szóltam, van egy ismerősöm aki szintén dokit váltott, s Ő sem szólt az előzőnek. Szerintem az enyémnek fel sem tűnt, hogy nem mentem. Ezen ne stresszelj, válts!
2012. júl. 6. 23:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Mondhatod azt is, hogy elköltöztök anyukádhoz, anyóshoz egy másik városba.
2012. júl. 7. 01:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Én ugyan ráfaragtam a fogadott orvosommal, és emiatt többet nem is fogadok, de 100%, hogy nem szólnék.

Bármikor alakulhat úgy, hogy más orvoshoz kell az embernek mennie, a nődokiknak meg annyi páciensük van, hogy + - 1 meg se kottyan nekik; hidd el, hogy észre sem venné, hogy nem hozzá jársz.

Járj ahhoz, aki úgy áll Hozzád, ahogy kell, és nem a pénzed számít neki, ritka, de van még ilyen is. Az ügyeletes orvosnak, aki szüléskor megmentette az életemet és a koraszülött babámét, annak a dokinak sajnos nem tudtam fizetni, (nagyon hirtelen jött a baba és emiatt több tízezres váratlan költségünk merült fel), csak ajándékcsomagot kapott, de nem számított rá, nagyon örült neki, sőt még mielőtt megkapta volna (6 hetes kontrollon), előtte is körültekintően, figyelmesen vizsgált. Sokat számít, hogy emberszámba vesznek-e, vagy csak a pénztárcád vastagsága a lényeg. Ne azért legyen már kedves az orvos, mert sok lóvét adsz neki. ...

2012. júl. 7. 09:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem az orvosomat és rendkívül hálás vagyok neki, mégis úgy tűnik, váltanom kell 8 hónaposan. Ő maga segített ehhez a másik orvoshoz egy vizsgálatra, tehát azt a minimumnak érzem, hogy elmondjam neki. Mert megérdemli. Elég sokat fizettünk neki eddig is, és a következő gyermekemmel is hozzá fogok járni, az őszinteségemet pedig meg fogja érteni.

Egyszerűen a következő vizsgálatnál elmondom, hogy mi a helyzet és hogy mennyire sajnálom, és remélem, a tesót nála szülhetem!

Szerintem ha anyagi oka van, meg fogja érteni, szerintem nyugodtan mondd el neki.

2012. júl. 7. 09:36
 6/8 A kérdező kommentje:
nem csak anyagi. kissé olyan érzésem van mintha én, mi lennénk a futószalagon a következő termék.. :S
2012. júl. 7. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Ebben a cipőben jártam én is.

Kislányomat egy szuper jó dokinál szültem, terhesség alatt és a szülés alatt is maximálisan elégedettek voltunk vele. Nem volt pénzéhes, nagyon korrekt volt, bármikor számíthattunk rá.

Most a 2. babámat várom, hát nagyon megváltozott irányomban, úgy vettem észre, hogy csak zavarom és idegesítem a kérdéseimmel, ráadásul hetekig meg sem vizsgált, nekem kellett könyörögnöm egy-egy vizsgálatért. Aztán 23 hetesen bevéreztem, felhívtam, vonogatta a vállát, de nem nyugtatott meg, nem küldött be a kórházba, nem hívott be,hogy megnézzen. Hát nagyon csalódtam benne!

Volt egy másik doki akihez 4D-re jártunk, nagyon jó híre van a szakmában és nagyon szimpatikus, közvetlen volt mindig velem. Éreztem, hogy nem akarok a régi dokimnál maradni, régi ismeretség ide vagy oda. Így elmentem az új dokihoz, mondtam mi a helyzet, szerencsére elvállalt.

A régi dokinak NEM SZÓLTAM, sokat morfondíroztam rajta, de végül is nem szóltam, majd észreveszi, hogy nem megyek.... Végül is mit mondtam volna neki, hívjam fel és közöljem,hogy hello, leváltottalak egy másikra? Ő sem volt tekintettel rám mikor kétségbe estem és szükségem lett volna a segítségére, tanácsára, így én sem vagyok most tekintettel az ő "érzéseire". Gondol amit akar... Ennyi. A lényeg, hogy én jó kezekben érzem magam az új dokinál:)

2012. júl. 7. 10:25
 8/8 anonim ***** válasza:
egyszercsak nem mentem többet.Mondjuk én tőle kértem el a következő doki telszamat,mert. akihez eredetileg jártam nem vállalt szülést,viszont a terhesgondozast végig vitte volna,de úgy voltam vele,h azért szeretném azt is megismerni,akinél szülők,így a 31.héttől az új dokihoz jártam.
2012. júl. 7. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!