Akik mostanság váltottátok ki a Felicitas várandós csomagját leírnátok mik voltak benne?
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 13:59
1/23 anonim válasza:
1 értelmes dolog volt benne, egy avent tároló tetővel. Amúgy csomó prospektus (mam, avent, homeopátia...),
1 decemberi anyák lapja,
1 decemberi baba magazin,
1 mam cumi (kék-nekem kislányom lesz :P)
1 avent tejtároló tetővel.
Jó, végülis ingyen volt, de legalább akkor az újság lett volna fiss benne, vagy egy általános érvényű kiskönyv vagy ilyesmi lett volna helyette
32 hkm
2/23 anonim válasza:
-cumi- mecsek gyógyteák-1pelenka-tároló pohár-magzinok!!az ennyémben ennyi voltÜdv 29hkm
3/23 anonim válasza:
jajj tényleg, azt a 2-3 filter teát elfelejtettem beleírni
4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtad. Mondjuk ez az újság dolog engem is felhúzott, mikor a baba-expho-n voltunk: ott én is kaptam egy 6 hónappal ezelőtti Baba magaznt, meg kuponokat, amik persze már lejártak...
2011. máj. 31. 14:09
5/23 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak is köszönöm.. Amúgy ennek a csomagnak egységesnek kellene lennie nem?
2011. máj. 31. 14:10
6/23 anonim válasza:
én 2 éve szültem igen egységesnek kéne lenni-e elvileg.Akikkel együtt szültünk is eltért a tartalma hát még mikor tesóm 3 hónappal rá sült mint én fele cucc kimaradt.....Nekünk roosmanos kupon is volt benne Hippes ha jól emlékszem.nem tudom tudjátok-e de érdemes a Dm-be is kiváltani a baba csomagot.(anyakönyvi kivonat kell majd csak hozzá,amit ők lefénymásolnak)Ők is küldenek csomagot,meg hasonló dolgokat.ne nagy dologra számítsatok de ingyen van:))Kellemes babaárást!
7/23 anonim válasza:
Az a vicc, hogy 3 éve ugyanaz volt a csomagban , mint amit az első válaszoló leírt. Kisfiam lett és rózsaszín cumi volt benne.:)Bocs, hogy belekotyogtam, csak jót mosolyogtam! Minden jót!
8/23 anonim válasza:
A dm-es bababónusz programban tényleg érdemes részt venni, mert olcsóbban tudod venni a pelust, popsitörlőt, meg a többi babás cuccot. Azt hiszem még mindig van olyan, hogy 1Ft-ért kapsz egy laktoherb teát meg egy mam cumit. És te választhatod ki a színét :))) Meg utána is mindig küldenek kuponokat!
9/23 anonim válasza:
Off.
Mi ez a Felicitas várandós csomag? Még soha nem hallottam róla... :)
10/23 anonim válasza:
Amikor először mész védőnőhöz, ad neked egy kiskönyvet ami a terhességről és a szülésről szól. Ebben van egy szelvény amit ki kell tölteni, és bemenni az egyik boltba ahol át tudod venni a csomagot. Általában a 3. trimeszterben adják csak oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!